首页
登录
职称英语
[originaltext] Few people can stand for the spirit of early America as much
[originaltext] Few people can stand for the spirit of early America as much
游客
2024-06-09
48
管理
问题
Few people can stand for the spirit of early America as much as Benjamin Franklin. He lived through almost the whole of the 18th century:he was born 6 years after the century began and died 10years before it ended.During this time,
he saw tile American colonies grow from tiny settlements into a nation, and he also contributed much to the new state. He was deeply interested in science and natural history and his experiments with electricity and lighting led directly to the invention of the lightening rod. He was also interested in improving the conditions of his fellow men. He was involved in a number of projects in his native Philadelphia, including the founding up of a library, a university, a philosophical society and a fire prevention service. He worked hard to enable the American colonies to gain independence from Britain. As ambassador to France, he encouraged the French to help George Washington. After the war, he attended the American constitutional congress. This was his last contribution for he died late that year. He is still fondly remembered by Americans as one of the creators of the United States.
选项
A、As one of the greatest American scholars.
B、As one of America’s most ingenious inventors.
C、As one of the founding fathers of the United States.
D、As one of the most famous activists for human rights.
答案
C
解析
细节明示题。文中最后一句话明确指出“He is still fondly remembered by Americans as one of the creators of the United States.”。所以答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3626279.html
相关试题推荐
Peopleusetheword"unidentified"todescribethereportedflyingobjectsbecau
Peopleusetheword"unidentified"todescribethereportedflyingobjectsbecau
Peopleusetheword"unidentified"todescribethereportedflyingobjectsbecau
Peopleusetheword"unidentified"todescribethereportedflyingobjectsbecau
Inprimitivesocietiessickpeoplehadtorelyonmedicinemenandwitchdoc
[originaltext]RobertEdwardswasblindedinanautomobileaccidentnineyea
[originaltext]RobertEdwardswasblindedinanautomobileaccidentnineyea
[originaltext]It’sgenerallyagreedthatserious,violentcrimehasreached
[originaltext]It’sgenerallyagreedthatserious,violentcrimehasreached
[originaltext]Atonetimeitwasthemostimportantcityintheregion—abu
随机试题
Informationaboutthenewcompanypolicieswillbegiven______thenextmeeting.A
•Youwillhearanotherfiveshortrecordings.•Foreachrecording,decidewhatt
ThefirstthreedaysofJuly1863sawthebloodiesthoursoftheCivilWar,
[originaltext]M:ItisSuchanicewarmday,andIthinkIwillgotowritemyr
Whyshouldthepricesbeincreased?Becausethepricesoftherawmaterialshave
Theideaofavacuumcleaneroriginatesfromthe19thcentury.Thefirstvac
我国较多的心理学家认为,智力的核心成分是( )A.应变能力 B.抽象逻辑思维
患者,女,20岁。因过食生冷食物,胃脘剧痛已1天,并口吐清水,四肢不温,面色苍白
期货价差套利交易客观上能(),有效降低市场风险,促进交易的流畅化和价格的理性化
在一份有关膀胱癌与吸烟关系的前瞻性队列研究中,发现男性吸烟者膀胱癌发病率为48.
最新回复
(
0
)