首页
登录
职称英语
When it comes to public education in the United States, free markets and fle
When it comes to public education in the United States, free markets and fle
游客
2024-06-06
19
管理
问题
When it comes to public education in the United States, free markets and flee minds are mutually exclusive. Recent commercial ventures in the classroom demonstrate that when corporations attempt to cash in on the crisis in education, they are more interested in youth as passive consumers--to be marketed to the highest bidder-than as active thinkers. The most glaring of these ventures (企业) is Channel one, a commercial TV program which Whittle Communications broadcasts into almost 12,000 junior high and high schools across the country. For each thirty-second commercial on Channel One (the program contains two minutes of commercials per broadcast), Whittle garners (收取) $195,455 from advertisers including Burger King, Procter & Gamble, and Reebok.
This lesson in classroom commercialism defines democracy--not as civic responsibility or community involvement-- but as buyer’s choice. Commercialism reduces education to a spectator event and students to a target audience. But students are defying marketers’ vision of them as easy converts to brand loyalty. Youth are not just sitting back memorizing advertising jingles: increasingly, they are taking action against commercials in their schools.
Students at Coronado High School in Coronado, California, for instance, wrote an editorial in their school paper headlined "Channel One Invades Coronado high School" which asked: "Do you get the feeling that Big Brother will be watching? I do.... We must investigate the makers of Channel one more before we put such a huge amount of trust in their hands.... Selling advertising mutes out of our school day exploits the entire educational process. It cheapens it. Education no longer becomes a learning process, it becomes a billboard."
Many young people, however, feel that the issue is more about freedom than it is the motives of corporations that exploit education for advertising purposes. [br] It can be inferred from the passage that students’ attitude towards campus commercials is that they think______.
选项
A、the issue is more about freedom.
B、it is more conflicting than common.
C、education becomes a billboard.
D、that they must investigate more.
答案
B
解析
这是理解推论题。凡文章里面明说的事,不能说是推论,A,C,D项可以在文章里面找到。文章的最后两段代表了学生的两种观点,可以推论出“学生的态度不尽相同的”,所以B项符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3622496.html
相关试题推荐
Theautomobileisthegreatestconsumerofpublicandpersonalspace.InLos
Theautomobileisthegreatestconsumerofpublicandpersonalspace.InLos
Theautomobileisthegreatestconsumerofpublicandpersonalspace.InLos
TheUnitedNationswasfoundedto______(维护世界和平、促进繁荣以及保护人权).promotepeace,pro
Educationisoneofthekeywordsofourtime.Amanwithoutaneducation,m
Educationisoneofthekeywordsofourtime.Amanwithoutaneducation,m
Educationisoneofthekeywordsofourtime.Amanwithoutaneducation,m
Educationisoneofthekeywordsofourtime.Amanwithoutaneducation,m
Educationisoneofthekeywordsofourtime.Amanwithoutaneducation,m
Educationisoneofthekeywordsofourtime.Amanwithoutaneducation,m
随机试题
ANewApproachtoDebateI.Teachers’hesitation:debate
[originaltext]Moviesoftendepicttheelderlyasill-tempered.Infact,mos
提升景区生态容量的主要措施包括()。A.加强环境保护监管,消减污染源;完善环
有关胰腺外分泌功能评价试验叙述正确的是A.分直接法和间接法B.胰腺外分泌功能减退
凝集反应中的抗原称为( )。A.凝集素 B.凝集原 C.载体 D.抗体
下列因素不影响药效的是A.年龄、性别B.健康状况C.药物剂型D.对药物治疗的理解
下面是一位教师关于“菜”字的教学,阅读并回答问题。 师:小朋友,你是用什么办法
地脉动测试过程中,脉动信号记录应根据所需频率范围设置低通滤波频率和采样频率,其中
()是客户获得企业商业信用所应具备的最低条件。A.信用条件 B.信用标准
在财产保险中,保险金额小于保险价值的,除合同另有约定外,保险人按照保险金额与保险
最新回复
(
0
)