首页
登录
职称英语
Many of the workers who served at the World Trade Center after the September
Many of the workers who served at the World Trade Center after the September
游客
2024-06-06
60
管理
问题
Many of the workers who served at the World Trade Center after the September eleventh attacks became sick. They breathed a harmful mix of dust, smoke and chemicals in the ruins of the Twin Towers and a third building that fell. Some went clays without good protection for their lungs. Five years later, many of the thousands who worked at Ground Zero in the early days after the attacks still have health problems.
Doctors at Mount Sinai Medical Center in New York City have announced the results of the largest study of these workers. The study confirmed high rates of breathing problems in members of the building trades, firefighters, police officers and other workers. Almost seventy percent of the workers in the study had a new or worsened breathing problem. These problems developed during or after their time working in the mountain of wreckage. About sixty percent still had breathing problems at the time of their examination. The researchers say they decided to study the effects on breathing first because other disorders might be slower to appear. Mount Sinai says it tested almost twelve thousand people between two thousand two and two thousand four. Eight out often of them agreed to have their results used in the report. The new results added strength to a Mount Sinai study released in two thousand four. That study was based on only about one thousand workers.
Some lawmakers have sharply criticized city and state officials for letting workers labor at Ground Zero without satisfactory equipment. Officials have also been criticized for saying the air was relatively safe. State and federal officials have promised more than fifty million dollars to pay for treatment of the workers. Doctor Robin Herbert is one of the directors of the Mount Sinai testing program. She says people are still coming to the hospital for treatment of problems that were caused by the dust at Ground Zero. In her words:" My worry is that money will be gone in a year, and what happens then?" [br] ______ are sharply criticized by some lawmakers because they let workers labor at Ground Zero with out satisfactory equipment.
选项
答案
City and state officials
解析
答案见文章第三段第—句话。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3622457.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Judy’stakingsixteencreditsandworkinginacomputercenter
[originaltext]M:Judy’stakingsixteencreditsandworkinginacomputercenter
Today’slecturewe’llcenterontheprehistoricpeopleofNevadaDesert.Nowmo
Today’slecturewe’llcenterontheprehistoricpeopleofNevadaDesert.Nowmo
Today’slecturewe’llcenterontheprehistoricpeopleofNevadaDesert.Nowmo
Today’slecturewe’llcenterontheprehistoricpeopleofNevadaDesert.Nowmo
Today’slecturewe’llcenterontheprehistoricpeopleofNevadaDesert.Nowmo
Today’slecturewe’llcenterontheprehistoricpeopleofNevadaDesert.Nowmo
Today’slecturewe’llcenterontheprehistoricpeopleofNevadaDesert.Nowmo
Afteralongdiscussion,theworkershavefinally______(达成一致,决定罢工应再持续两天).reache
随机试题
Bysayingthatvillageisnotdead,but"villagelife"isdead,thewritersugge
PassageThree[br]Whydidthewriterfrequentlyuse"rattle"inthefirstparag
Majorculturaldifferencesinsellingtechniquesincludetherelationshipbe
[originaltext]Iamfiredupfortheyearthatstretchesoutbeforeus.That
如果一个社会是公正的,则以下两个条件必须满足:第一,有健全的法律;第二,贫富差异
框架结构按抗震要求设计时,下列表述正确的是:()A.楼、电梯间及局部出屋顶的
5-氟尿嘧啶可作为下列哪种肿瘤的临床基本用药:A.消化道肿瘤 B.急性淋巴细胞
下列哪项原因不易引起呼吸性酸中毒A.呼吸肌麻痹 B.呼吸道阻塞 C.肺泡气体
关于“十一五”期间,我国互联网的发展,下列说法正确的是()。A.宽带用
某单跨仓库,如图所示。跨度15m,开间6m,共6个开间,属刚弹性方案。窗高3.6
最新回复
(
0
)