首页
登录
职称英语
I. Q. stands for "Intelligence Quotient" which is a measure of a person’s in
I. Q. stands for "Intelligence Quotient" which is a measure of a person’s in
游客
2024-06-05
55
管理
问题
I. Q. stands for "Intelligence Quotient" which is a measure of a person’s intelligence found by means of an intelligence test. In our population, which is now about 245 million, it is estimated there are more than 49 million people with I. Q. below 90. It is a disturbing thought that these people will never, at any age, read much other than comic books, newspaper headlines, and the simplest of bestsellers, nor will they be able to make intelligent judgments on any complicated, important national or international problem. The intellectuals, of course, are at the other end of the scale: they are people with I. Q. of 130 or more, and there are slightly more than five million. From 150 to the top of the scale, there are only 2. I million people; Careful tests have shown that at least half of these high L Q. people are never discovered, do not go to college, and live out their lives in humble, even though usually respected, occupations. The identified intellectual, therefore, will at best be only one person in 46, and is more likely to be one person in 150. It is not surprising that he feels a little queer, and is regarded by others as even more so.
The fact that there are schisms between groups along the I. Q. scale, is an intricate matter. For one thing, the people at any given level show a curious tendency to disapprove of the mental activities of the people at every other level, above or below. The scorn of the highbrow when he sees a comic-book reader is equal to the contempt of the strong, median-I. Q. football player for the genius who wanders about, reading poetry when he could be getting a good workout in the gym. It is a curious fact that high intelligence is rarely associated with the excess adrenal activity necessary for success in the hard, competitive world of business; the highbrow comes rather low on the pecking order of humans. Each group sublimates its hostility, the intellectual often by writing something cutting about the businessman, the latter by driving a more expensive car than the former can afford. [br] What can people with I. Q. below 90 only do?
选项
答案
They can only read easy readings.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3621352.html
相关试题推荐
Whydoesoneperson’smouthwateratthemerementionofoysters.【C1】______
Whydoesoneperson’smouthwateratthemerementionofoysters.【C1】______
Whydoesoneperson’smouthwateratthemerementionofoysters.【C1】______
Whydoesoneperson’smouthwateratthemerementionofoysters.【C1】______
Whydoesoneperson’smouthwateratthemerementionofoysters.【C1】______
Whydoesoneperson’smouthwateratthemerementionofoysters.【C1】______
Whydoesoneperson’smouthwateratthemerementionofoysters.【C1】______
Whydoesoneperson’smouthwateratthemerementionofoysters.【C1】______
Whydoesoneperson’smouthwateratthemerementionofoysters.【C1】______
Whydoesoneperson’smouthwateratthemerementionofoysters.【C1】______
随机试题
Mostofyouwouldprobablysaythatwhatmakesyoutrulyhappyisyourfamil
Thereisneveragoodtimetohaveaheartattack,butthewisepersonaffli
改错题:阅读短文,改正文中的文字、标点符号差错。(本题24分) “废墟”这两个
根据《建设工程安全生产管理条例》,下列说法不正确的是()。A.发包人可以任
岩石与岩体的关系是()。A.岩石就是岩体 B.岩体是由岩石和结构面组成的
一位60岁的男性,血压150/90mmHg,体质指数25kg/m2,血清总胆固醇
请回答有关挖坑法测定厚度试验方法的问题。(3)在便于开挖的前提下,开挖面积应尽量
F1、F2、c和b值同22题。当柱支座宽度的影响忽略不计时,其基础梁支座处最大弯
直管公房所有权人的代表是()。A:各级人民政府B:各级人民政府办公厅(室)C
某药品生产企业获知,其生产的新药监测期内的某中药注射剂,导致一名患者出现过敏性休
最新回复
(
0
)