首页
登录
职称英语
[originaltext] Benjamin Franklin was a writer, printer, inventor and diplomat
[originaltext] Benjamin Franklin was a writer, printer, inventor and diplomat
游客
2024-06-04
15
管理
问题
Benjamin Franklin was a writer, printer, inventor and diplomat. He was the only person to sign four historic documents. They are the Declaration of Independence, the Treaty of Alliance with France, the Treaty of Peace with Great Britain and the Constitution of the United States.
Benjamin Franklin was born in Boston. Massachusetts. He left school at the age of ten because his parents could not pay for his education. He taught himself mathematics, science and five foreign languages. He worked for several printers. Than he bought his own print shop. He wrote and published a newspaper called the Pennsylvania Gazette. He became well known as the paper became successful. Franklin had even more success with a publication called Poor Richard’s Almanac. It was famous for wise sayings that people still use today. Here is one: "Early to bed and early to rise makes a man healthy, wealthy and wise."
Benjamin Franklin was also a scientist. His experiments proved that lightning is a current of electricity. He invented the lightning rod to protect buildings from damage. He also invented a stove that heated a room more effectively than others.
Benjamin Franklin wanted to improve life in Philadelphia when he served as its postmaster. He helped establish the first library and organized a fire department. He started a program to light city streets, gathered money to open a hospital and helped establish the city’s first university.
As we all know. Benjamin Franklin also helped establish the United States government by helping to write the Declaration of Independence and the Constitution.
选项
A、Benjamin Franklin was a great scientist.
B、Benjamin Franklin signed four historic documents in his lifetime.
C、Benjamin Franklin didn’t leave school until be was twenty.
D、Benjamin Franklin once had his own print shop.
答案
C
解析
信息明示题。文章第二段提到,弗兰克林十岁就辍学了,因为他的父母供不起他上学,因此C正确。A, B、D三项在文章中均有依据,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3618672.html
相关试题推荐
[originaltext]BenjaminFranklinwasawriter,printer,inventoranddiplomat
[originaltext]BenjaminFranklinwasawriter,printer,inventoranddiplomat
[originaltext]BenjaminFranklinwasawriter,printer,inventoranddiplomat
[originaltext]Formanyinternationalstudents,comingtotheUnitedStatesa
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.Ourguestisth
[originaltext]M:TherewasapartyonourschoolcampusSundayevening.Didyou
[originaltext]M:TherewasapartyonourschoolcampusSundayevening.Didyou
[originaltext]M:TherewasapartyonourschoolcampusSundayevening.Didyou
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfondisabasicneed.bu
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfondisabasicneed.bu
随机试题
Itishotoutside.I’dratheryou______theroom.A、notleaveB、don’tleaveC、wo
DothefollowingstatementsagreewiththeviewsofthewriterinReadingPassag
[originaltext]Twenty-fiveyearsago,RayAnderson,asingleparentwithao
Inthepastfewyears,hundredsofmagazinesandnewspaperstorieshavebeen
语言演变的基本条件是()A.自然的发展变化 B.个人生活经历的变化 C.社
已知简支梁受如图所示荷载,则跨中点C截面上的弯矩为:
财务公司发行金融债券是指财务公司为改善资产负债结构,通过发行金融债券融入资金的行
下列关于空气净化的叙述正确的是A.按照要求一般将生产厂区划分为生产区、控制区、洁
下列说法正确的是:() A.在短期贷款和中长期贷款中,非金融企业及其他部门
如果某人一只眼睛受到了永久性伤害,他还能利用哪些线索来进行深度知觉( )A.调
最新回复
(
0
)