首页
登录
职称英语
The private car is assumed to have widened our horizons and increased our m
The private car is assumed to have widened our horizons and increased our m
游客
2024-05-29
44
管理
问题
The private car is assumed to have widened our horizons and increased our mobility. When we consider our children’s mobility, they can be driven to more places than they could visit without access to a motor vehicle. However, allowing our cities to be dominated by cars has progressively eroded children’s independent mobility. Children have lost much of their freedom to explore their own neighborhood or city without adult supervision.
Children’s independent access to their local streets may be important for their own personal, mental and psychological development. Allowing them to get to know their own neighborhood and community gives them a ’sense of place’. This depends on active exploration, which is not provided for when children are passengers in cars. Not only is it important that children be able to get to local play areas by themselves, but walking and cycling journeys to school and to other destinations provide genuine play activities in themselves.
The reduction in children’s freedom may also contribute to a weakening of the sense of local community. As fewer children and adults use the streets as pedestrians(步行), these streets become less sociable places. There is less opportunity for children and adults to have the spontaneous exchanges that help to engender a feeling of community. This in itself may exacerbate(加重) fear associated with assault of children, because there are fewer adults available who know their neighbors’ children, and who can look out for their safety.
As individuals, parents strive to provide the best upbringing they can for their children. However, in doing so parents may be contributing to a more dangerous environment for children generally. The idea that ’ streets are for cars and back yards and playgrounds are for children is a strongly held belief, and parents have little choice as individuals but to keep their children off the streets if they want to protect their safety.
In many parts of Dutch cities, and some traffic calmed precincts(区域) in Germany, residential streets are now places where cars must give way to pedestrians. In these areas, residents are accepting the view that the function of streets is not solely to provide mobility for cars. Streets may also be for social interaction, walking, cycling and playing. One of the most important aspects of these European cities, in terms of giving cities back to children, has been a range of "traffic calming" initiatives, aimed at reducing the volume and speed of traffic. These initiatives have had complex interactive effects, leading to a sense that children have been able to ’ recapture’ their local neighborhood, and more importantly, that they have been able to do this in safety. Recent research has demonstrated that children in many German cities have significantly higher levels of freedom to travel to places in their own neighborhood or city than children in other cities in the world. [br] The passage intends to______.
选项
A、advocate the use of private cars
B、ban the use of private cars in some places
C、encourage people to make the streets more accessible to children
D、build more streets for children to use
答案
C
解析
本题考查作者的写作意图。文中第二段第一句提到:Children’s independent access to their local streets may be important for their own personal,mental and psychological development.即孩子独自与当地的街道零距离接触而不是总坐在家长的车里感受外界,对孩子的心智发展很重要。文中最后一句也提到研究表明德国很多城市的孩子比世界其他城市的孩子在自己家附近或自己的城市旅行的自由程度要高得多。因此
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3611077.html
相关试题推荐
Peopletendtobuyprivatecarstoday.Formanypeople,especiallyyoungpeo
Peopletendtobuyprivatecarstoday.Formanypeople,especiallyyoungpeo
Peopletendtobuyprivatecarstoday.Formanypeople,especiallyyoungpeo
Peopletendtobuyprivatecarstoday.Formanypeople,especiallyyoungpeo
Peopletendtobuyprivatecarstoday.Formanypeople,especiallyyoungpeo
Itis____________(保护私有财产是政府和职责).thedutyofthegovernmenttoprotectprivatep
[originaltext]Notlongagoitwasassumedthatthedangersmanwouldmeeti
TheAmericaneconomicsystemisorganizedaroundabasicallyprivateenterp
TheAmericaneconomicsystemisorganizedaroundabasicallyprivateenterp
TheAmericaneconomicsystemisorganizedaroundabasicallyprivateenterp
随机试题
WhatIsReadingI.Readingisacomplexand【T1】______process【T1】______—e.g.,
Thinkingkindthoughtsaboutyourselfandyourlovedonescanprovebenefici
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0045[/img][br]Whatantbehaviordoes
[audioFiles]audio_eham_j61_001(20082)[/audioFiles]A、Thewomancancorrectherm
对于企业管理水平的分析,主要包括( )。A.管理人员的业务素质 B.机构
治疗疱疹性口炎虚火上炎证的首选方为A、六味地黄丸 B、知柏地黄丸 C、清热泻
财务报表附注一般应包括的内容有()。A.企业的基本情况 B.财务报表的编制基础
资料1:某市一大型生产药品的工厂(员工约3200人)因经营不善面临倒闭。某年12
下列关于历史知识的说法,正确的一项是()。A.汉高祖时期的“酎金失侯”事件使
参与谷胱甘肽组成的氨基酸为A.谷氨酸、半胱氨酸和甘氨酸 B.谷氨酸、同型半胱氨
最新回复
(
0
)