首页
登录
职称英语
[originaltext]W: We now interrupt our regular scheduled news program to (22)bri
[originaltext]W: We now interrupt our regular scheduled news program to (22)bri
游客
2024-05-28
73
管理
问题
W: We now interrupt our regular scheduled news program to (22)bring you live up-to-date coverage on the civil unrest in the newly formed country of Karnak, where our man Stan Fielding is stationed. Stan...
M: This is Stan Fielding reporting live from the suburbs of the capital city. Just 20 minutes ago, rebel forces launched the biggest offensive against the ruling government in the 18-month conflict here in this country.
W: Now, Stan, is this a sign that the peace process has totally abandoned?
M: Well, so far, (23)peace negotiations have failed, and any resolution to end the civil war appears bleak at this moment. As you can see…whoa
W: Stan, Stan, are you there?
M: Uh, yes. Shelly. As you can probably hear behind me, rebel forces are also using heavy artillery to pound the positions of government forces around the city centre. Rebel forces are closing in, and (24)it’s feared that they will be able to take the capital building before daybreak where, it is believed, many government officials are holding out.
W: Now, besides the heavy fighting, what other pressing concerns are there for the citizens of the city?
M: Well, (25)since the beginning of the conflict, starvation and lack of clean water and adequate shelter have been the biggest daffy obstacles facing the citizens of this war torn country. It is believed that over 40 000 people, mostly children, have starved to death. Fortunately, no epidemics have broken out, but that is always a concern if this war lingers on.
W: Okay, that was Stan Fielding reporting. And we will keep you up-to-date as this story continues to unfold.
选项
A、Late in the morning.
B、Early in the afternoon.
C、Sometime before dawn.
D、Shortly after sunrise.
答案
C
解析
推理判断题。男士在报道中提到反动武装有可能在破晓前占据首都。由此推测,这篇报道是在黎明前做出的,故选C)。dawn与原文中的daybreak为同义词,表示“黎明,破晓”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3609465.html
相关试题推荐
[originaltext](32)Yourassignmentsthistermwillbetowritetwomajorresear
[originaltext]Solarenergyforyourhomeiscoming.Itcanhelpyouasasingle
[originaltext]EarlyintbeageofrichnessthatfollowedWorldWarⅡ,anAmerica
[originaltext]W:Wenowinterruptourregularschedulednewsprogramto(22)bri
[originaltext]W:Wenowinterruptourregularschedulednewsprogramto(22)bri
[originaltext]W:Well,Kevin,asacollegegraduate,howdidyoubecomeataxi
[originaltext]W:Well,Kevin,asacollegegraduate,howdidyoubecomeataxi
【B1】[br]【B11】[originaltext]Itisnoteasytotalkabouttheroleofthe
【B1】[br]【B10】[originaltext]Itisnoteasytotalkabouttheroleofthe
【B1】[br]【B9】[originaltext]Itisnoteasytotalkabouttheroleofthem
随机试题
Women’seducationintheMiddleAgeswasintendedtomakethemintogoodChristi
HowtoWriteaBookReviewI.ThedefinitionofabookreviewA.adescripti
Asimplecomputerprogramthatteacheschildrentodistinguishbetweensound
(1)Theearliestcontroversiesabouttherelationshipbetweenphotographyand
Manypeopletodayareworriedaboutbirdflu.Theyareafraidthatitwillp
Itisdesiredthatthisadvice(accept)______bythestubbornboy.(should)beac
Accordingtotheauthor,______.[br]Accordingtothepassage,allofthefollo
[originaltext]Doyouhaveatoughmathtestcomingup?Thenlistentosome
1.下列关于职业道德的说法中,正确的是()。(A)职业道德说起来好听,但没
公司设立是指公司发起人为促成公司成立并取得(),依照法律规定的条件和程序所必须
最新回复
(
0
)