首页
登录
职称英语
[originaltext] Ernest Hemingway was one of the great American writers of the
[originaltext] Ernest Hemingway was one of the great American writers of the
游客
2024-05-22
45
管理
问题
Ernest Hemingway was one of the great American writers of the twentieth century. He was born on July 21, 1899, the second of six children. His family was strict and very religious. His father taught his children a love of nature and the outdoor life. His mother taught him a love of music and art. (26) He graduated in 1917, but he didn’t go to college. He went to Kansas City and worked as a journalist for the Star newspaper. He learned a lot, but left after only six months to go to war.
Hemingway was fascinated by war. He had wanted to become a soldier, but couldn’t because he had poor eyesight. (27) Instead, in the First World War, he became an ambulance driver.
After the war, he went to live in Paris, where he was encouraged in his work by the American writer Gertrude Stein In the 1930s, he became a war correspondent in the Spanish Civil War and World War II. Many of his books were about war. (28) His most successful book, For Whom the Bell Tolls, was written in 1940 and is about the Spanish Civil War.
Another novel, A Farewell to Arms, is about the futility of war.
Hemingway’s success in writing was not mirrored by similar success in his personal life He married four times. His health was not good and he had many accidents. He suffered from depression and drunk heavily. In October of 1954 he was awarded the Nobel Prize in literature, but he was too sick to receive it in person.
26.What can we learn about Ernest Hemingway?
27.What did Hemingway do during the First World War?
28.What is Hemingway’s famous book For Whom the Bell Tolls about?
选项
A、He became a courageous soldier.
B、He became an ambulance driver.
C、He wrote some books about war.
D、He worked as a war correspondent.
答案
B
解析
文中提到,海明威参加了一战,并成为一名救护车司机,故答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3606452.html
相关试题推荐
[originaltext](29)BarryDevinsistheinformationtechnologymanagerfora
[originaltext](29)BarryDevinsistheinformationtechnologymanagerfora
[originaltext](29)BarryDevinsistheinformationtechnologymanagerfora
[originaltext]Formostpeople,readinganewspaperhasbecomeahabitpasse
[originaltext]Formostpeople,readinganewspaperhasbecomeahabitpasse
[originaltext]W:Haveyoueverattendedagroupinterview?Imeananinterview
[originaltext]W:Exercise,exercise,exercise!Wehearsomuchaboutitthesed
[originaltext]W:Why,you’rebacksoearly!It’sjust10:30.M:Ijustcouldno
[originaltext]W:Excuseme,Sir.I’vebeenwaitingherefornearly20minutesj
[originaltext]W:Excuseme,Sir.I’vebeenwaitingherefornearly20minutesj
随机试题
[originaltext]M:WhydidJoeFlandersshowupincourtyesterday?W:Itwassa
[originaltext]M:Comeon,Sally.HowarewegoingtoconvinceeverybodythatI’
Jimmyearnshislivingby______worksofartinthemuseum.[2004]A、recoveringB
Ifsustainablecompetitiveadvantagedependsonworkforceskills,American
A公司为甲产品生产和销售企业,按季度对外提供中期报告。2016年第一季度、第二季
共用题干 第一篇WayneBenoWayneBenowasatrue
共用题干 患者女,26岁。已婚,尿频3天,近4天白带增多,呈脓性,伴外阴疼痛。
定量研究的适用范围包括()。A.资料搜集相对比较容易的场合 B.宏观层面的大
某区食品药品监管局以某公司生产经营超过保质期的食品违反《食品安全法》为由,作出处
社会保险的投保人,一般为()。A.国家 B.社会保险的管理和经办机构 C
最新回复
(
0
)