首页
登录
职称英语
Marriage may improve your sleep, and better sleep may improve your marriage,
Marriage may improve your sleep, and better sleep may improve your marriage,
游客
2024-05-22
59
管理
问题
Marriage may improve your sleep, and better sleep may improve your marriage, two new studies suggest.
Women who are married or who have stable partners appear to sleep better than women who have never married or lost a partner, according to research from an eight-year study presented at the Associated Professional Sleep Societies annual meeting. They also found that marital(婚姻的) happiness lowers the risk of sleep problems, while marital conflict heightens the risk.
Although married women overall slept more soundly than unmarried women, the researchers, from the University of Pittsburgh School of Medicine, did identify a "newly-wed" effect. Women who were single at the start of the study but gained a partner had more restless sleep than women who were already married. The researchers speculated that newly married women were less adjusted to sleeping with their partner than those who had been married longer.
The study included 360 middle-aged African-American, Caucasian (高加索的) and Chinese-American women who had taken part in the Study of Women’s Health Across the Nation. Researchers used in-home sleep studies, activity monitors to track sleep-wake patterns and relationship histories to look at the effect stable marriages, unstable marriages and marital transitions, such as a divorce, had on sleep.
Another small study of 29 couples found that on a daily basis, the quality of a couple’s relationship and the quality of their sleep are closely linked.
In that study, from the University of Arizona, 29 heterosexual (异性的) couples who shared a bed and did not have children completed sleep and relationship diaries for a week. The results showed that when men get better sleep, they are more likely to feel positive about their relationship the next day. And for women, problems in the relationship were strongly associated with poor sleep for both themselves and their partner.
"When we look at the data on a day-by-day basis, there seems to be a vicious cycle in which sleep affects next-day relationship functioning, and relationship functioning affects the subsequent night’s sleep," said principal investigator Brant Hasler, a clinical psychology doctoral candidate at the University of Arizona, in a press release. "In this cycle, conflict with one’s partner during the day leads to worse sleep that night, which leads to more conflict the following day."
The data from both studies suggest that sleep and relationship happiness are closely linked. The lesson for couples, especially those who are struggling with problems, is that paying attention to sleep habits may help solve other issues in the relationship. [br] That bad relationship may cause worse sleep, which may worsen the relationship, suggests that sleep and relationship are______.
选项
答案
closely linked
解析
由题干中的worse sleep和suggests将本题出处定位到倒数第二段末句和末段首句。题干中第一个That引导的主语从句是对倒数第二段末句的同义转述,bad relationship对应该句中的conflict with one’s partner,cause worse sleep对应leads to worse sleep,worsen the relationship对应leadsto more conflict。suggests that则是末段首句suggest that的信息重现,sleepand relationship are即sleep and relationship happiness are,故are后的closelylinked为本题答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3605290.html
相关试题推荐
Theirmarriagecametoanendbecausetheyweresimplynot______witheachothe
You’dbetter______somemoneyeachweekinordertosaveenoughforsummertrip
ThePresidentcallonhispeopletoworkhardtoimprovethe________economy.A、s
Whatthecorporationneedsdesperatelyisahuge______ofcashandbettertrain
Theresearchisdesignedtocontributetoanimprovedfoundationforteachertra
[originaltext]M:I’mhopingthatIcangetmyfinancesinbettershape.Ican’t
[originaltext]M:Ithinkyou’dbetterfindanotherpersontobeyourbadminton
[originaltext]M:Ithinkyou’dbetterfindanotherpersontobeyourbadminton
[originaltext]M:Ithinkyou’dbetterfindanotherpersontobeyourbadminton
[originaltext]M:Ithinkyou’dbetterfindanotherpersontobeyourbadminton
随机试题
Therearewarmtropicalregionsallovertheglobe,butonlytheIndiansof
【S1】[br]【S19】A、exploitingB、exploringC、expiringD、expendingB近形词辨义题。explore意为
Believeitornot,bluejeanshavebeenaroundforover130years.LeviStra
ImmigrationisregardedbythepublicasthebiggestissuefacingBritishso
Iftheearthgetshotterinthenewcentury,whatwillhappentoanimalsand
Selectingamajorisoneofthetoughesttasksforacollegestudent.Studen
整劳动力是指( )A.男子18-60周岁,女子18-55周岁 B.男子18-
关于价值观的陈述,错误的是()。A.价值观既是一种个体现象,也是一种社会现象,
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
拱式体系的供分为()。A.单铰拱、双铰拱、三铰拱和四铰拱 B.单铰拱、双铰拱
最新回复
(
0
)