首页
登录
职称英语
[originaltext] "If you ask me television is unhealthy," I said to my roommat
[originaltext] "If you ask me television is unhealthy," I said to my roommat
游客
2024-05-21
46
管理
问题
"If you ask me television is unhealthy," I said to my roommate Walter, as I walked into the living room, "while you are sitting passively in front of the TV set, your muscles are turning to fat, your complexion is fading, and your eyesight is being ruined."
"Shh," Walter put his finger to his lips, "this is an intriguing murder mystery."
"Really?" I replied. "But you know, the brain is destroyed by TV viewing. Creativity is killed by that box, and people are kept from communicating with one another. From my point of view, TV is the cause of declining interest in school and the failure of our entire educational system."
"Ah ha, I kind of see your point." Walter said softly, "But see? The woman on the witness stand in this story is being questioned about a murder that was committed one hundred years ago."
Ignoring his enthusiastic description of the plot, I went on with my argument.
"As I see it," I explained, "not only are most TV programs badly written and produced, but viewers are also manipulated by the mass media. As far as I am concerned, TV watchers are cut off from reality, from nature, from other people, from life itself!" I was confident in my ability to persuade.
After a short silence, my roommate said: "Anyway, I’ve been planning to watch the football game. I am going to change the channel."
"Don’t touch that dial!" I shouted, "I wanted to find out how the mystery turns out!"
I am not sure I got my point to cross.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. As the speaker walked into the living room, what was being shown on TV?
34. What does the speaker say about watching television?
35. What can we say about the speaker?
选项
A、It helps broaden one’s horizons.
B、It enhances family relationships.
C、It is a sheer waste of time.
D、It is unhealthy for the viewers.
答案
D
解析
由短文开头提到的If you ask me television is unhealthy可知,说话者认为看电视是不健康的,故答案为[D]。短文的开头处常设为考点,听音时应留意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3605033.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Ican’tbelieveKarenislateforsuchanimportantoccasiona
[originaltext]Exportersaregoingtohavetochangeiftheyhopetopenetr
[originaltext]Exportersaregoingtohavetochangeiftheyhopetopenetr
[originaltext]W:OK,Mr.Taylor,let’sgoaheadandbegin.Firstofall,tellm
[originaltext]W:OK,Mr.Taylor,let’sgoaheadandbegin.Firstofall,tellm
[originaltext]W:OK,Mr.Taylor,let’sgoaheadandbegin.Firstofall,tellm
[originaltext]W:OK,Mr.Taylor,let’sgoaheadandbegin.Firstofall,tellm
[originaltext]M:HowdidSallygowithherpresentationlastnight?W:Nosoone
[originaltext]M:HowdidSallygowithherpresentationlastnight?W:Nosoone
[originaltext]M:HowdidSallygowithherpresentationlastnight?W:Nosoone
随机试题
Lookatthenotebelow.Youwillhearamancallingtomakeanappointmentwith
WhyisMr.ShinthankfulforMr.Marley?BecauseMr.Marleysentacopyofthe_
Herearesomeofthemostcommonreasonskidshateschool—andstrategiesto
[originaltext]A“blogger”isapersonwhowritesonanInternetcomputerwebsit
Cansocietiesberichandgreen?[A]"Ifoureconomiesar
生活方式管理的特点有哪些()。A.促进行为改变的技术B.以个体为中心,强调个体的
某男,50岁,突然心痛剧烈,面色青灰,口唇青紫,冷汗淋漓,肢冷脉微,多属(
生用具有清热泻火、除烦止渴功能的药物是A.石膏B.龙骨C.牡蛎D.花蕊石E.阳起
某新生儿室有100名新生儿,3周内14人因某种共同的原因发生脐部感染。此暴露某种
高压熔断器更换过程中,对于熔断器未安装于隔离手车上的,更换前应拉开电压互感器一次
最新回复
(
0
)