首页
登录
职称英语
[originaltext] If a person forgets names, places or facts— and has trouble w
[originaltext] If a person forgets names, places or facts— and has trouble w
游客
2024-05-20
55
管理
问题
If a person forgets names, places or facts— and has trouble with everyday things like reading or shopping — it may not mean you are getting old. It could be Alzheimer’s disease. So it’s important to see a doctor as soon as you can. There is no cure for Alzheimer’s. But a drug called ARICEPT has been used by millions of people to help relieve their symptoms.
In studies, ARICEPT has been proved to work for Alzheimer’s. It has helped people improve their memory over time. It has also helped them to keep doing everyday things on their own.
Ask your doctor if ARICEPT is right for you or your loved one. It is the Number One drug for Alzheimer’s in the world. The sooner you know it’s Alzheimer’s, the better ARICEPT can help.
ARICEPT is good for many but may not be good for everyone. Some people may experience not sleeping well, feeling very tired, or not wanting to eat. In studies, these side effects weren’t serious at all and went away over time. Some people taking ARICEPT may feel light-headed. In this case you should tell your doctors because your condition may get worse.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. What can we learn about the Alzheimer’s disease from the passage?
30. What is the function of the medicine ARICEPT?
31. Under what condition should the person who is taking ARICEPT go to see his doctors?
选项
A、When he feels light-headed.
B、When he can not sleep well.
C、When he does not want to eat.
D、When he feels very tired.
答案
A
解析
选项均为When引导的句子表明,本题可能考查做某事的条件。短文结尾提到,一些患者在服用ARICEPT之后,可能会感觉到头晕,在这种情况下必须告诉医生,由此可知,答案为[A]。light—headed意为“头晕”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3603267.html
相关试题推荐
[originaltext]Ifyouareinyourtwenties,youownyourfirstcar,yourcar
[originaltext]Ifyouareinyourtwenties,youownyourfirstcar,yourcar
[originaltext]W:Jones,haveyouchosenaphysicaleducationclassyetforthis
[originaltext]W:Jones,haveyouchosenaphysicaleducationclassyetforthis
[originaltext]W:Exercise,exercise,exercise!Wehearsomuchaboutitthesed
[originaltext]M:Youknow,thenoisefromnextdormhasreallygottenoutofco
[originaltext]M:Youknow,thenoisefromnextdormhasreallygottenoutofco
[originaltext]M:Youknow,thenoisefromnextdormhasreallygottenoutofco
[originaltext]M:Youknow,thenoisefromnextdormhasreallygottenoutofco
[originaltext]M:Youknow,thenoisefromnextdormhasreallygottenoutofco
随机试题
InSeptember,inBritain,youmayseealotofbirds【C1】______onroofsandt
BathBathbybusSeethesplendorofGeorgi
Itisallverywelltoblametrafficjams,thecostofpetrolandthequi
Thereisnodenyingthatstudentsshouldlearnsomethingabouthowcomputers
TheFrenchdivisionofMcDonald’shasrunadvertisementsthatincludedasur
关于监督施工单位按已批准的施工方案组织中的专项安全施工方案实施的说法,错误的是(
铲运机是一种能综合地完成()等工作的施工机械。A、铲土 B、装土 C、
下列哪种情形不属于医疗事故A.因不可抗力造成的不良后果 B.因患方原因延误诊疗
根据《个人外汇管理办法》和《个人外汇管理办法实施细则》,下列对于居民购汇的表述中
以下不属于钢梁安装质量验收主控项目的有()。A.焊缝探伤检验 B.涂装检验
最新回复
(
0
)