首页
登录
职称英语
[originaltext] If you feel tired all the time, you don’t necessarily need to
[originaltext] If you feel tired all the time, you don’t necessarily need to
游客
2024-05-16
72
管理
问题
If you feel tired all the time, you don’t necessarily need to go to bed earlier. The solution could be as simple as taking a five-minute afternoon nap. Children under five have an abundance of energy and one of the reasons is because they nap once or twice a day. Many sleep experts think we are programmed to take a nap during the day, and getting back into this habit can be a solution for those who feel tired all the time. Professor Criss Ezeko-sky of the Sleep Advisory and Assessment Center thinks that one can feel refreshed after just five minutes’ sleep and research has shown that concentration and attention are improved after even a short nap. Sleep is genetically programmed in babies and it’s only as we get older that we learn to sleep about 8 hours at night and not at all during the day. But most research suggests that we are not physically designed to sleep for one long single block. Before the working day became 9 to 5, all western sleep patterns were all broken up. Research has shown that in the Middle Ages people’s sleep quite often occurred in 3 distinct parts. A nap in the afternoon, an early evening nap and another longer sleep until dawn. So if you find yourself feeling sleepy through the day, don’t feel your being lazy by giving in to sleep and having a nap. Your increased energy and alertness will make the rest of your day extra productive.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. Why do children under five have abundant energy according to the passage?
31. According to the speaker, what is the sleep pattern of a baby determined by?
32. According to the passage, what should you do if you feel sleepy through the day?
选项
A、They sleep in one long block.
B、They take one or two naps daily.
C、They sleep in three distinct parts.
D、They have many five-minute naps.
答案
B
解析
由选项中的one or two naps,sleep in three distinct parts,five-minute naps等可知,本题可能与打盹有关。根据短文中提到的Children under five...one of the reasons is because they nap once or twice a day可知,五岁以下的孩子精力充沛,部分原因是因为他们每天打一到两次盹,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3601586.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Goodmorning,Brian.MynameisSarahGreene.M:Welcometoour
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]W:Peter,howisyourquit-smokingclassgoing?M:Prettywellso
[originaltext]ManhattanIslandissurroundedontheeastbytheEastandHa
[originaltext]Peoplewhohavelosttheabilitytounderstandorusewordsd
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.Ourguestisth
随机试题
[img]2019m7x/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0901_20190606[/img][br][originaltext](A)Th
______thefactthathisinitialexperimentshadfailed,Prof.Whitepersistedin
没有你的帮助,我不会得到这份工作。(butfor)Butforyourhelp,Iwouldn’thaveacquiredthisjob.
早期糖尿病肾病A.组织性蛋白尿 B.微量白蛋白尿 C.大量白蛋白尿 D.直
慢性粒细胞白血病瘀血内阻证的首选方剂是( )。A.少腹逐瘀汤 B.青蒿鳖甲汤
根据《证券发行上市保荐业务管理办法》的规定,下列关于证券公司申请保荐机构资格应当
需要采用岗位评估和薪酬调查确保的是薪酬战略的()。 A.效率目标B.公平目
下列关于使用寿命有限的无形资产摊销的表述中,正确的有()。A.自达到预定用途的
(2015年)某高架点源排放的SO2,NO2源强相等,即QSO2=QNO
含水率大于最佳含水率,特别是超过最佳含水率两个百分点,最易导致的病害是()
最新回复
(
0
)