首页
登录
职称英语
[originaltext]Coffee is one of the world’s most widely-enjoyed beverages. Flavo
[originaltext]Coffee is one of the world’s most widely-enjoyed beverages. Flavo
游客
2024-05-15
75
管理
问题
Coffee is one of the world’s most widely-enjoyed beverages. Flavor aside, scientists have recognized it as a complex blend of chemical compounds with potential health effects, both good and bad. Now, new research suggests that if you drink enough coffee, it might help you avoid certain kinds of cancer.
Dr. Mia Hashibe of the University Of Utah School Of Medicine was interested in the link between coffee drinking and certain cancers of the head and neck. Researchers have looked into this before, but without reaching any firm conclusions.
“There were a few studies, but the findings were not consistent across the studies,” she said, “so this finding from our current study was quite a surprise. We didn’t really have any expectation of which direction it could go into. “To sort out the confusion, Hashibe and her colleagues used statistical techniques to, in effect, make one big study out of the previous smaller studies.
We combined data across nine individual studies, so we have a lot more power than previous studies that looked at this. And we included 4,000 cancer patients who have cancer of the oral cavity and pharynx throat. And then 9,000 controls, so controls are people who do not have cancer.
Those studies — in Europe and the United States — found that people who drank a lot of coffee were less likely to develop cancers of the mouth and throat.
In an interview via Skype, Mia Hashibe said there was a weak link between cancer risk and drinking decaffeinated coffee, but it wasn’t statistically significant.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. What does the new research show?
27. How many cancer patients participated in Hashibe’s study?
28. What did the studies carried out in Europe and the United States find?
选项
A、There was a weak link between cancer risk and drinking decaffeinated coffee.
B、People who drink less than 4 cups of coffee a day can not keep vigorous.
C、People who drank a lot of coffee were less likely to develop cancers of the head and neck.
D、People who drank a lot of coffee were less likely to develop cancers of the mouth and throat.
答案
D
解析
选项中的link between cancer risk and drinking...coffee,drank a lot...were less likely to develop cancers等表明,本题可能考查喝咖啡与人体健康之间的关系。短文中提到在欧洲和美国进行的一些研究发现,喝很多咖啡的人不太容易得口腔癌和喉癌(…drank a lot of coffee were less likely to develop cancers of the mouth and throat),故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3599559.html
相关试题推荐
[originaltext]AnewreportfindsthatWestAfricahasbecomeamajorhubofcoc
[originaltext]AnewreportfindsthatWestAfricahasbecomeamajorhubofcoc
[originaltext]Coffeeisoneoftheworld’smostwidely-enjoyedbeverages.Flavo
[originaltext]Coffeeisoneoftheworld’smostwidely-enjoyedbeverages.Flavo
[originaltext]W:Iknowthatyoubelievecentralbankshouldnormallybeindepe
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
随机试题
防水混凝土结构应该满足:裂缝宽度应小于或等于(),并不贯通;迎水面主钢筋保护层
左边给定的是立方体,右边哪一项不是它的外表面展开图? A.如上图所示 B.如
肝硬化腹水的描述下列哪项不正确A.肝功能失代偿期均会出现腹水 B.一般为漏出液
美国某公司从德国进口价值为1000万欧元的商品,2个月后以欧元支付货款,当美元的
A期货经纪公司在当日交易结算时,发现客户甲某交易保证金不足,于是电话通知甲某在第
餐前1小时及睡前服用的药物是()A.雷贝拉唑 B.吉法酯 C.枸橼酸铋钾
根据证券法律制度的规定,下列关于主板上市公司非公开发行股票的表述中,正确的有(
20×8年5月1日,甲公司正式动工兴建一栋厂房。为解决厂房建设需要的资金。20×
(2017年真题)某纺织厂织布车间噪声可达100分贝,细纱车间95分贝左右;织布
根据《环境影响评价技术导则—声环境》,若按声源种类划分,声环境影响评价类别分为(
最新回复
(
0
)