首页
登录
职称英语
[originaltext] Going online is a favorite recreation for millions of America
[originaltext] Going online is a favorite recreation for millions of America
游客
2024-05-15
68
管理
问题
Going online is a favorite recreation for millions of American children. The Internet both entertains and educates children, however, there are some possible negative consequences for children who access kid-based websites. Advertising on kid-based websites has become both a rapidly growing market for consumer companies and a concern for parents. With a dick on an icon, children can link to advertisers and be granted tremendous spending power. Children are an important target group for consumer companies. Children under age 12 spent $14 billion, teenagers another $ 67 billion, and together they influenced $160 billion of their parents’ incomes.
Many critics question the appropriateness of targeting children in Internet advertising and press to require that children be treated as a "special case" by advertisers. Because children lack the analytical abilities and judgment of adults, they may be unable to evaluate the accuracy of information they view, or understand that the information they provide to advertisers is really just data collected by an advertiser.
In return, many advertisers argue that we underestimate the levels of media awareness shown by children. By the age of seven or eight most children can recognize an advertisement and know that its purpose is to sell something and are able to make judgments about the products shown in advertisements. However, as marketers, we should be explicit about our purpose when advertising to children on the Internet.
选项
A、Advertising to children must stop.
B、A liberal view in advertising is unprincipled.
C、Advertising to children must have a clear purpose.
D、Children must be treated differently when advertising.
答案
D
解析
该题问“在作者看来,广告商人应该注意些什么?”如文最后一段"However,as marketers,we should be explicit about our purpose when advertising to children on the Internet."也就是说广告若是针对网上的儿童群体,应该清楚地说明其目的,这与对待其他群体是有区别的。因此,[D]“广告时对儿童群体应作区别对待”是正确的答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3599137.html
相关试题推荐
[originaltext]Hundredsofspeciesofmarinelifemanagetosurviveevenin
[originaltext]Banksarenotordinarilypreparedtopayoutallaccounts;th
[originaltext]M:Nextmonthyou’regoingtocelebrateThanksgivingDay.Whenis
[originaltext]M:(19)Weallknowthatgoingtocollegecansuckyourwalletdry
[originaltext]M:(19)Weallknowthatgoingtocollegecansuckyourwalletdry
[originaltext]M:(19)Weallknowthatgoingtocollegecansuckyourwalletdry
[originaltext](26)Lastweek,wetoldhowtheEnglishlanguagedevelopedas
[originaltext](26)Lastweek,wetoldhowtheEnglishlanguagedevelopedas
[originaltext]GoingonlineisafavoriterecreationformillionsofAmerica
[originaltext]GoingonlineisafavoriterecreationformillionsofAmerica
随机试题
FoodandHealthVocabularyandExpressionsfoodborneillnessacuteadverse
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportan
Sometimesthestudentmaybeaskedtowriteabouthis_______toacertainbook
Theplaceofthechildinsocietyhasvariedforthousandsofyearsandhas
患者,女,61岁,左耳流脓1年,脓稀不臭。检查发现左鼓膜紧张部穿孔。 此时考虑
在小学数学材料中,面积公式的推导过程包含的主要数学思想是()。A.函数与方程思想
变电运维班运维计划应包括()及日常维护、设备消缺等工作内容。倒闸操作$;$
一位幼儿教师在工作中能够做到:兢兢业业,不干出点样不甘心;无私奉献,用花和果来成
调节体内激素平衡从而治疗肿瘤的常用药物不包括A.来曲唑 B.他莫昔芬 C.托
一定时期货币供应量是600,货币流通速度是2,商品的交易数量是400,则价格总水
最新回复
(
0
)