首页
登录
职称英语
[originaltext] I will let you know that there’s a big difference between und
[originaltext] I will let you know that there’s a big difference between und
游客
2024-05-14
69
管理
问题
I will let you know that there’s a big difference between undergraduate and graduate school. Undergraduate school is very course-intensive. That’s all you do: go to classes and go to labs. In graduate school, you have a lot of free time. Much of your learning is self-initiated, and you’re typically taking a much lighter class load. This gives you more time for independent study and research. While you’re in graduate school, you’re going to have to develop yourself as a scientist. You do this by performing creative and thorough research and developing a reputation for being a good scientist. You’ll also be developing your speaking skills. You have to be comfortable in presenting your results and your research to very critical audiences. That’s very important. You also want to attend conferences where you can associate with your peers and groups from other universities, because these will eventually be your colleagues at some point. Also, it’s important to attend seminars that your university has. Not only does this keep you informed of what is the latest and greatest in your areas, but also lets you hear about other unrelated areas as well. You can’t be so focused; you have to have a broad base of knowledge.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. What can we know from the passage about students in undergraduate school?
27. Why should the graduates develop their speaking skills?
28. What is the purpose for the graduates to attend seminars of their university?
选项
A、To establish a good image and a high reputation.
B、To smoothly present their results and research.
C、To make themselves confident and brave.
D、To develop a creative mind.
答案
B
解析
选项均以“To+原形动词”开头表明,本题考查做某事的目的或原因。由短文中提到的“你要培养演讲能力。你要十分流畅地向挑剔的听众们展示你的研究及成果”可知,研究生培养语言能力是为了能顺利地展示他们的研究及成果,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3598213.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B10】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B9】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B8】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B3】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
[originaltext]AccordingtoAlvinToffler,authorofthebestsellerFuture
[originaltext]AccordingtoAlvinToffler,authorofthebestsellerFuture
[originaltext]Itiscertainthateveryonelooksathiswatchorataclock
[originaltext]Itiscertainthateveryonelooksathiswatchorataclock
[originaltext]M:Hello.ThisisGregRicereportingliveinBarrow,Alaska.W:
[originaltext]M:Hello.ThisisGregRicereportingliveinBarrow,Alaska.W:
随机试题
Theroleofgovernmentinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapa
Somestudentsarenotadequatelypreparedforcollege.Shouldweturnthema
Everwonderwhysomesongsaremorepopularthanothers?Neurologist(神经学
Adiscussionoftheinterrelationbetweenresearchandtheorysuggestsaprecise
[img]2021m8x/ct_ve01003002m_ehbreadf_0565_210831[/img][br]Whichorganizationi
财务管理的内容包括()。A.人力资源的调配 B.财务成果的分配 C.成本
胆总管结石合并急性梗阻性化脓性胆管炎时发生的并发症中,下列哪项是错误的A.肝脓肿
关于债券的流动性,下面判断错误的是( )。A.债券的流动性好于股票 B.国债
某钢铁公司计划购置一个煤矿,需要投资600000元。该公司购置煤矿以后,需要购置
D
最新回复
(
0
)