首页
登录
职称英语
[originaltext] Amy Johnson was a pioneer airwoman in 26, Britain. She was
[originaltext] Amy Johnson was a pioneer airwoman in 26, Britain. She was
游客
2024-05-12
24
管理
问题
Amy Johnson was a pioneer airwoman in 26, Britain. She was born on July 1st, 1903, in Yorkshire and lived there until 1923 when she went to Sheffield University to study. (30)After graduation from university, she took a job as a secretary to a London lawyer. At the same time she became interested in flying. Soon her bobby became a deter ruination, not simply to make a career in aviation, but to succeed in some project which would prove to the world that women could be as competent as men in a male-dominated field in those days.
Early in 1930s, she chose her objective: to fly solo to Australia and to break the previous record of 16 days. Her parents and some of her friends lent her money to buy a used airplane. (31)Amy set off on May 5, 1930. Her route took her over Vienna and Baghdad. She was caught in a sandstorm aid had to make mi emergency landing in the desert. Six days later she landed in India. (31)After experiencing: much hardship, she finally reached Australia on May 24, completing a flight of 11000 miles. She was the first woman to fly alone to Australia. In later years, she set several other records in flight history.
During World War II, Amy joined other professional pilots to serve her country. Her flying duties consisted of transporting aircraft from factories to British air bases. It was during one of those flights ill 1941 that Amy crashed into a river and was drowned, a tragic and early end to the life of Britain’s most famous woman pilot.
选项
A、Amy Johnson’s life story as a female flyer.
B、Amy Johnson’s great contribution to aviation.
C、Amy Johnson’s determination to be a pilot.
D、Amy Johnson’s flight to Australia.
答案
A
解析
主旨大意题。文章开头提到Amy Johnson是英国一位26岁的女先锋女飞行员,并简要介绍了她的工作经历,接下来讲述了她希望能够独自从伦敦飞往澳大利亚的愿望和实施的过程,最后提到了她的去世;因此.文章主要讲述了Amy Johnson作为一位女飞行员的一生,所以A)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3595575.html
相关试题推荐
[originaltext]Blamingcreditcardsforyoungadults’moneyabuseispopular
[originaltext]Blamingcreditcardsforyoungadults’moneyabuseispopular
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]Heredityisnottheonlythingthatinfluencesourcolor.Whe
[originaltext]Heredityisnottheonlythingthatinfluencesourcolor.Whe
[originaltext]W:I’mtryingtoloseweightbyrunning,butalltheexerciseis
[originaltext]W:CouncilorManion,whatdoyouthinkoftheincreasinglyheavy
[originaltext]W:CouncilorManion,whatdoyouthinkoftheincreasinglyheavy
随机试题
Thefieldofmedicinehasalwaysattracteditsshareofquacksandcharlatan
PassageTwoSquare,iZettleandMonitise.由题干关键词“innovativefirms”可定位到第五段。根据该段第一句可知
SurvivalSkillsforaJobYouDetestA)Weallhaveheard
首席风险官应及时将对期货公司的相关风险核查结果报告给()。A、中国证监会B、中国证监会派出机构C、期货交易所D、期货自律组织B首席风险官发现涉嫌
农村流动书库以知识导航为动力,()为目标。A.资源共享 B.行业发展 C.
D提示:F(x,y,z)=xz-xy+ln(xyz)
关于全科医学与专科医学的说法正确的有A.全科医学与其他各专科无相互交叉 B.专
某男,皮疹为红斑、丘疹、风团、水疱,甚则糜烂渗液,表皮剥脱;伴灼热剧痒,口干,大
黄酮苷元可以用pH梯度萃取法进行纯化分离,是因为A.黄酮苷元极性大小不同B.黄酮
A.0 B.1 C.2 D.3
最新回复
(
0
)