首页
登录
职称英语
[originaltext] For many international students, coming to the United States a
[originaltext] For many international students, coming to the United States a
游客
2024-05-12
77
管理
问题
For many international students, coming to the United States and living and studying there can be quite a daunting experience, especially when they have to find housing on campus or off campus. Fortunately, there are a variety of options that students can look to,
For first-time students, coming and living on campus in dormitories can provide a certain level of security and convenience, since commuting without a car can be quite an experience, especially when they have to commute long distances. Often in dormitories, meals might be provided, and this can allow students to devote time to their academies, rather than housekeeping. But students should also be aware that they’ll be required to abide by certain regulations dealing with student conduct as part of the contract of living on campus.
Another option is off-campus living in apartments, and like living in dormitories, living in an apartment requires little or no maintenance because usually it is handled by someone else. Also, when students live off campus, there might be a certain mount of flexibility in choosing roommates that students might not have while living on campus. But students should be aware that tenants may be responsible for furnishing their own apartments.
Well, of course, the choice is up to you, but be careful to review both the advantages and disadvantages of living on campus and off campus. Good luck.
选项
A、Rent is within the budget of university students.
B、Both room and board are omen provided.
C、Student housing is located on campus.
D、The maintenance is usually bandied by someone else.
答案
A
解析
Which of the following is NOT mentioned as the advantage of on-campus living?
信息明示题。文章第二段提到了住在校内的优点,即安全、方便、提供餐食等;第三段又指出,住在校外公寓里和住在宿舍里一样,都不太需要维护,因此排除B、C、D。尽管在校内的住宿费一般比较容易让人接受,是住校的优点之一,但文章并未提及,故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3594667.html
相关试题推荐
[originaltext]EachFacebookuserhasonaverage130friendsandshares70bits
[originaltext]EachFacebookuserhasonaverage130friendsandshares70bits
[originaltext]YaleUniversityannouncedonMondaythatitwasplanningtocreat
[originaltext]YaleUniversityannouncedonMondaythatitwasplanningtocreat
[originaltext]Atlunchtime,andsometimesatothertimesintheday,peoplein
[originaltext]“Musiclessonsmayimprovememoryandlearningabilityinyoungc
[originaltext]“Musiclessonsmayimprovememoryandlearningabilityinyoungc
[originaltext]I’dliketosharewithyoutodaymyexperiencewithanewapproac
[originaltext]I’dliketosharewithyoutodaymyexperiencewithanewapproac
[originaltext]Imaginethis:youwakeupeachmorningtofindyoursisterlying
随机试题
FromthestoryweknowittookDr.Johnson______togettothehospital.[br]F
[originaltext]Theeconomiccostsofnoisetosocietyareseveral.Airports
DriventothebrinkofsuicidebytheXianlotteryscandal,acheatedfarmerref
下列属于建筑工程资料管理软件的功能的是()。A.文件目录整理 B.查找功能
当不合格品通知方和接收方意见不能协调时,则上级质量监督检查部门、公司质量主管负责
旅游者在维护自身合法权益的同时,还需要履行法定或者约定的义务,承担相应的社会责任
教育储蓄的对象为在校小学()以上学生。A.六年级(含六年级) B.五年级(含
李女士,35岁。火灾事故中,双足、双小腿烧伤,创面有水疱,疱壁较厚,疼痛不明显。
在财务报表中,()是企业的“底子”。A.资产负债表 B.利润表 C.现金流
下列关于存货监盘计划的主要内容的说法中,错误的是( )。A.注册会计师结合被审计
最新回复
(
0
)