首页
登录
职称英语
[originaltext] Nowadays, some vegetarians do not eat any meat products or a
[originaltext] Nowadays, some vegetarians do not eat any meat products or a
游客
2024-05-11
64
管理
问题
Nowadays, some vegetarians do not eat any meat products or any food made from animal, including milk products, eggs and honey. This kind of diet is called a vegan diet. But most vegetarians include dairy products in their diet and many vegetarians eat eggs. (26)Some people consider themselves partial vegetarians, because they do not eat meat or farm birds, but they do eat fish.
A study has shown that the human body’s structure is actually not suited for animal meat consumption. Moreover, during animal produce, people may use drugs which might have side effect on human health. With a vegetarian diet, you may not have to worry about these possible health risks.
(28) Plant food is a direct source of more nutrients compared to animal food. Especially when vegetarian diets are well planned, you can be sure that you will be getting proper nutrition that you need, which is necessary for good health. Too often, it has become a common misunderstanding that nutrition from meat consumption is better than vegetarian nutrition. Normally, vegetarians have more endurance than those who eat meat. Vegetarians can still get adequate amounts of protein by increasing intake of wheat, whole grains and vegetables without meat. (27) Moreover, the nutrition that a vegetarian diet provides can give you a healthier body and a positive attitude towards life, which can lead to a better quality of life. In fact, vegetarians are known to live longer lives than meat eaters.
选项
A、People who eat fish and eggs but no beef or milk.
B、People who eat fish and beef but no pork or eggs.
C、People who eat fish but no beef or chicken.
D、People who eat fish but no beef or cheese.
答案
C
解析
文章中提到Some people consider themselves partial vegetarians, because they do not eat meat or farm birds, but they do eat fish.,故可知partial vegetarian不吃肉或家禽,但是吃鱼,故本题答案为C 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3594304.html
相关试题推荐
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefin
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefin
[originaltext]Theaveragepersonlearnsmostofthe30,000-40,000wordswho
[originaltext]Theaveragepersonlearnsmostofthe30,000-40,000wordswho
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
[originaltext]M:Goodmorning.RobertCreightonspeaking.W:Goodmorning.Myn
【B1】______[br]【B11】______[originaltext]OneofAmerica’smostimportant(26
【B1】______[br]【B10】______[originaltext]OneofAmerica’smostimportant(26
随机试题
BasicsaboutSpringBreakSafety1.TravelsafetyValiddriving【T1】______Aw
TheMillenniumSeedBankProject[img]2019m5x/ct_eyyjscm_eyyjs
Meteor-psychologists(气象心理学家)areconcernedwithhowtheweather【B1】______t
A.functionB.warningC.definitionD.replacingE.expressF.wordsG.
Iftheearthgetshotterinthenewcentury,whatwillhappentoanimalsand
由于旅游供给长期不足而产生的饱和是()A.非季节性饱和 B.季节性饱和
把明度相同的灰色方块放在白色背景上,会感到比放在黑色背景上的要暗些。这种感觉现象
贷款重组是指()。A.借款企业由于财务状况恶化或其他原因而出现还款困难,银行在
石决明煅后增强A.固涩收敛、明目作用 B.收湿敛疮作用 C.收敛止血作用
采用“年限平均法”计算应提折旧,不需要考虑的因素是()。A.预计使用寿命 B
最新回复
(
0
)