首页
登录
职称英语
Spam Message1.目前垃圾短信泛滥2.这种现象产生的原因3.如何解决这个问题 Spam Messa
Spam Message1.目前垃圾短信泛滥2.这种现象产生的原因3.如何解决这个问题 Spam Messa
游客
2024-05-10
53
管理
问题
Spam Message
1.目前垃圾短信泛滥
2.这种现象产生的原因
3.如何解决这个问题
选项
答案
Spam Message
With the increasing use of cell phones, spam message has become a heated problem. According to a survey, on average, people receive about 40 pieces of spam message per month. Spam message can disturb, confuse, or even threaten people at any time.
Generally, there are two reasons for the spam epidemic. On one hand, due to the fact that text message is a comparatively cheap channel, many companies take advantage of it to advertise their products or services. Whether people are willing to receive the message is neglected. On the other hand, those holding lots of information on cell phone users sell the information and make money out of it.
To solve the problem of spam message, people should make joint efforts. The government should set up laws to severely punish the illegal advertisers and those who disclose information. Cell phone researchers and developers should upgrade the products and enable them to delete the spam automatically. Should people act together, they will be free from the spam message.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3592686.html
相关试题推荐
1.随着生活水平和医疗水平的提高,我们身边的老人日渐增多。2.作为大学生,能为他们做些什么3.这样做的原因
DueAttentionShouldBeGiventoSpokenEnglish1.越来越多的学生忽视英语口语学习2.出现这种现象的原因和后果
OnlineSocialNetwork1.现在越来越多的人沉溺于社交网络。如Facebook、人人网、新浪微博等2.出现这种现象的原因3.我的看法
WorkintheCountryside1.许多大学毕业生自愿到农村工作2.出现这种现象的原因3.我的看法W
1.现在越来越多的年轻人把手机短信作为交流的主要渠道2.使用手机雉的利与弊3.我的观点
Thegovernmenthas______(高度重视由抑制的人口持续增长所引起的各种问题).paidmuchattentiontothevar
_______________________(鉴于他们在解决失业问题上效果不佳),theywouldhavelittlechancetowini
【B1】[br]【B19】A、schoolgirlB、lawyerC、doctorD、motherA最后一句解释了售货员为什么不知道答案的原因。这里
HehadbeeneducatedinEngland,__________(这是他如此精通英语的原因).whichaccountedfor
【C1】[br]【C20】A、copeB、disposeC、dealD、tackleD动词辨析题。tackletheissue表示"处理问题"。
随机试题
ConversationalSkills1.Skilltoaskquestionsa)Beawareofthehumannat
Whydoyouhaveto______adheretosuchout-datedideas?A、harshlyB、tightlyC、b
Thesuddendeathofanadmiredpublicpersonalwaysseemsanimpossibility.
技术扩散不同时期的技术应用者具有不同的特点。下列表述错误的是( )。A.创新者
下列收人的说法正确的是()。A.建筑业企业的主营业务收人是提供劳务收人 B.
设热水供热管网的供、回水许用压差为150kPa,热用户系统的循环阻力为80kPa
常用的黄色颜料有()。A.铬黄(PbCrO4.xPbSO4) B.镉黄(Cd
A.清热解毒,辛凉透表 B.辛温辟秽,清热解毒 C.清热解毒,活血化瘀 D
根据《工伤保险条例》,应当参加工伤保险而未参加的用人单位,一旦职工发生工伤,其工
投资者进行金融衍生工具交易时,要想获得交易的成功,必须对利率、汇率、股价等因素变
最新回复
(
0
)