首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Hi, Professor Smith. I hear you’ve written a book titled Visio
[originaltext]W: Hi, Professor Smith. I hear you’ve written a book titled Visio
游客
2024-05-10
65
管理
问题
W: Hi, Professor Smith. I hear you’ve written a book titled Visions.
M: Yes. It explains how science will revolutionize the 21st century.
W: Could I ask you some questions concerning the book?
M: Sure!
W: Are you optimistic about the future?
M: Generally, yeah! If we go back to the year of 1900, (22) most Americans didn’t live beyond on the age of 50. Since then, we’ve had improvements in health care and technology. There’s no reason why this won’t continue far into the 21st century.
W: Are we ready for the changes that will come?
M: Changes are already happening. The future is here now. We have DNA, micro-chips, the internet. Some people’s reaction is to say we are too old, we don’t understand your technology. (23) My reaction is to say we must educate people to use new technology now.
W: Is world population going to be a big problem?
M: Yes and no. (24) I think that world population will stop increasing as we all get richer. If you are part of the middle class, you don’t want or need twelve children.
W: Will there be a world government?
M: Very probably. We have to manage the world and the resources on the global level because countries alone are too small.
W: Will we have to control over everything?
M: I think we’ll learn to control the weather, volcanoes and earthquakes, illness won’t exist, we’ll grow new livers, kidneys, hearts and lungs like spare parts for a car. People will live to about 230 or about 250. (25) For 2000 years, we have tried to understand our environment. Now we will begin to control it.
Questions;
What does Professor Smith say about most Americans around the year of 1900?
What does Professor Smith advise we do?
When will the world population stop growing according to Professor Smith?
What does Professor Smith think human beings will be able to do?
选项
A、Their average life span was less than 50 years.
B、It was very common for them to have 12 children.
C、They retired from work much earlier than today.
D、They were quite optimistic about their future.
答案
A
解析
细节题。本题询问Professor Smith提到的1900年时美国人是什么样的。根据原文(22)处可知,大部分美国人的寿命都不超过50岁,故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3592549.html
相关试题推荐
[originaltext]Thecostisgoingupforjustabouteverything,andcolleget
[originaltext]Thecostisgoingupforjustabouteverything,andcolleget
[originaltext]Tomostofussharksarethemostdangerousfishintheseaa
[originaltext]Tomostofussharksarethemostdangerousfishintheseaa
[originaltext]Therearemanylegalrightstomakesurethatpeoplewillbet
[originaltext]Therearemanylegalrightstomakesurethatpeoplewillbet
[originaltext]W:Hi,ProfessorSmith.Ihearyou’vewrittenabooktitledVisio
[originaltext]Alan:Comein!Sally:HiAlan—Ijustwonderedifyouwouldlike
[originaltext]Alan:Comein!Sally:HiAlan—Ijustwonderedifyouwouldlike
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofthegovernment’snewtaxcutproposal?W
随机试题
Mr.Leewouldratherwe________now,butwemustgotowork.A、didn’tleaveB、do
WorkshoptoFocusonGrantProcessLauraChinwillpresentaworkshopThursd
[originaltext]W:Wellhithere.Whatareyoulookingfortoday?M:Uh,I’mjust
Dreamsareastateofconsciousness,anexperiencethatyouhavewhenyouare
A.生理盐水灌肠 B.肥皂水灌肠 C.两者均可用 D.两者均不可用糖尿病昏
人们不能同时反映周围的一切事物,而是根据主体的活动需要有选择地指向一定的对象,忽
下列关于血管紧张素转化酶抑制药治疗高血压的特点,错误的是A.防止和逆转血管壁增厚
下图为一种静电除尘原理示意图,带电尘埃在电极的作用下,向集尘极迁移并沉积,以达到
从管理的角度看,需要盖“一二百个公章”的根源在于( )。A.在外资引进中,各部
A.清热解毒 B.疏风散寒 C.宣肺止咳 D.解热止痛 E.益气固表感冒
最新回复
(
0
)