首页
登录
职称英语
[originaltext] Science fiction writers have often imagined human beings goin
[originaltext] Science fiction writers have often imagined human beings goin
游客
2024-05-06
61
管理
问题
Science fiction writers have often imagined human beings going to live on Mars. But these days scientists are taking the idea seriously. It has a great deal to recommend it since it might solve the problem of overcrowding on the earth, but obviously it would not be worth making the effort unless people could live there naturally. If the were like that of Earth, this might be possible. But m fact, it s mostly carbon dioxide(CO2). Apart from that, there are other problems to be overcome. For example, the temperature would have to be raised from 60~C below zero to 15~C above it. Scientists who study Mars have laid down the program that they can follow. To begin with, they will have to find out whether life has ever existed on planet Mars in the past. Secondly, they will have to make a reliable map of its surface, and finally they will have to make a list of the gases. Above all, they will have to discover how much nitrogen it possesses, since nitrogen is four-fifths of the air we breathe. They’re surprisingly optimistic about raising the temperature on Mars and believe it could be done in 200 years. It would take a bit longer, though, to transform the atmosphere so that human beings could live there. Scientists estimate that this will take 100,000years.
选项
A、Man will probably be able to live there in 200 years.
B、Scientists are rather pessimistic about it.
C、Man will probably be able to live there in 100,000 years’ time.
D、Scientists are optimistic about overcoming the difficulties soon.
答案
C
解析
信息明示题。文章的最后一句话明确表明了科学家预测人类大约需要100,000年才能住在火星上。所以答案选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3586884.html
相关试题推荐
[originaltext]"Theseaisthecommonpropertyofallnations.Itbelongseq
[originaltext]"Theseaisthecommonpropertyofallnations.Itbelongseq
[originaltext]W:(19)Whatdoyouthinkofthesesummer-vacationinternshippro
[originaltext]W:Oh,Jack,I’mgladIcalledyou.IwanttotellyouIhaveto
[originaltext]W:Oh,Jack,I’mgladIcalledyou.IwanttotellyouIhaveto
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolaws
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolaws
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolaws
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolaws
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolaws
随机试题
Readthefollowingarticleaboutthenegotiationmythsandthequestionsonthe
A、Whenotherareasofyourlifebeginstobeaffected.B、Whenyoubegintofeel
()旅游信息()旅游投诉[br]()旅游安全()蜜月胜地I、N
Everylivingthinghaswhatscientistscallabiologicalclockthatcontrols
Itseemstomethattoday’sprime-timeleaderneedsatop-5listthatclearl
LondonisthecenteroftheinternationalartmarketandSothehy’s,whichha
教育的三个面向是()A.面向学生 B.面向未来 C.面向现代化 D.面
肝硬化腹水错误的治疗措施是A.限制钠盐摄入 B.限制水的摄入 C.补充蛋白质
已知铆钉的许可切应力为[τ],许可挤压应力为[σbs],钢板的厚度为t,则图示铆
招标行政管理部门对招标代理合同争议进行调解,招标代理机构对调解结果不服时,可以选
最新回复
(
0
)