首页
登录
职称英语
There is a consensus on the high value of postsecondary education. That more
There is a consensus on the high value of postsecondary education. That more
游客
2024-05-04
58
管理
问题
There is a consensus on the high value of postsecondary education. That more peo-ple should go to college is usually taken as a given. In his State of the Union address last month, President Obama echoed the words of countless high school guidance counselors around the country: "In this economy, a high school diploma no longer guarantees a good job."
The statistics seem to bear him out. People with college degrees make a lot more than people without them, and that difference has been growing, but does that mean that we should help more kids go to college — or that we should make it easier for people who didn’t go to college to make a living?
We may be close to maxing out on the first strategy. Our high college drop-out rate — 40% of kids who enroll in college don’t get a degree within six years — may be a sign that we’re trying to push too many people who aren’t suited for college to enroll. It has been estimated that, in 2007, most people in their 20 s who had college degrees were not in jobs that required them: another sign that we are pushing kids into college who will not get much out of it but debt.
The benefits of putting more people in college are also oversold. Part of the college wage premium is an illusion. People who go to college are, on average, smarter than people who don’t. In an economy that increasingly rewards intelligence, you’d expect college grads to pull ahead of the pack even if their diplomas signified nothing but their smarts. College must make many students more productive workers, but at least some of the apparent value of a college degree, and maybe a lot of it, reflects the fact that employers can use it as a rough measure of job applicants’ intelligence and willingness to work hard.
We could probably increase the number of high school seniors who are ready to go to college — and likely to make it to graduation — if we made the K-12 system more academically rigorous. But let’s face it: college isn’t for everyone, especially if it takes the form of four years of going to classes on a campus.
The good news is that there have never been more alternatives to the traditional college. Some of these will no doubt be discussed by a panel of education experts on Feb. 26 at the National Press Club, a debate that will be aired on PBS. Online learning is more flexible and affordable than the brick-and-mortar model of higher education. Certification tests could be developed so that in many occupations employers could get more useful knowledge about a job applicant than whether he has a degree. Career and technical education could be expanded at a fraction of the cost of college subsidies. Occupational licensure rules could be relaxed to create opportunities for people without formal education. [br] Which of the following is the step taken on the second strategy?
选项
A、Lowering people’s expectation of finding jobs.
B、Keeping college drop-out rate low.
C、Deregulating occupational licensure rules.
D、Increasing college subsidies.
答案
C
解析
推理判断题。第二段提出问题:我们应该帮助更多的孩子上大学?还是应该帮助没上大学的人更容易谋生呢?从第三至五段的分析可以看出第一种策略行不通。最后一段首句便指出令人欣慰的是,传统大学之外的选择现在前所未有之多,分别就这些选择做了介绍。最后指出可以放宽职业许可证发放规则,给没有接受正规教育的人创造机会。故[C]项是针对第二种策略采取的措施,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3583429.html
相关试题推荐
Thereisaconsensusonthehighvalueofpostsecondaryeducation.Thatmore
Thereisaconsensusonthehighvalueofpostsecondaryeducation.Thatmore
Thereisaconsensusonthehighvalueofpostsecondaryeducation.Thatmore
[originaltext]Americanslearnsportsaspartoftheireducation.Theylearn
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
Assecretaryofeducation.ArneDuncanisoverallyresponsibleforgradesK(
随机试题
Youcansleeponthecouchinthelounge,()youcangotoahotelnearby.A、and
Weallmakepromisesinourdailyinteractionswithothers.Onthe【C1】_____h
Fewhumanrecordssurviveforlong,the16000-year-oldPaleolithiccavepai
GlobalWarmingGlaciersaremelting,sealevelsare
Womenstillhaveanuneasyrelationshipwithpowerandthetraitsnecessary
目前患儿可行的检查有A、腹部X线 B、钡灌肠 C、血常规 D、便常规 E
出口纺织品都须实施标识查验。()
发生在同一产业、生产或经营同类产品的企业之间的并购是( )并购。A.纵向 B
某企业预计本年度销售增长5%,资金周转加速2%,其他条件不变,那么预计年度的资金
项目风险识别的结果一般是()。A.找出最关键的风险因素 B.建立项目的风
最新回复
(
0
)