首页
登录
职称英语
Would some degree of warming be bad for most societies and natural environme
Would some degree of warming be bad for most societies and natural environme
游客
2024-05-04
54
管理
问题
Would some degree of warming be bad for most societies and natural environments? "During the 20th century, " writes Dr. Patrick Michaels, "we have already proceeded more than half way to doubling the natural carbon dioxide greenhouse effect. Here is what resulted: Life expectancy doubled in the free and developed world. The developing world is catching up as their emissions rise. Corn production peracre increased fivefold. The growing season in the coldest latitudes increased slightly, but enough to increase greenness by 10 percent. "
The small amount of warming that occurred during the past century consisted primarily of increased minimum temperatures at night and during winters. This means higher average temperatures, should they occur, would not result in more daytime evaporation, which some claim would lead to droughts and desertification. Warmer winters would mean longer growing seasons and less stress on most plants and wildlife, producing a substantial benefit for the global ecosystem. Finally, past warming has been accompanied by increased cloudiness, a phenomenon also predicted by most global climate models. This means a warmer world would probably be a wetter world, which once again would be beneficial to most plant and animal life.
Ex-Vice President Al Gore claimed that " hundreds of millions of people may well become even more susceptible to the spread of diseases when populations of pests, germs, and viruses migrate with the changing climate patterns". Gore has also claimed that global warming will cause floods, droughts, heavy rainfall, forest fires, retreating glaciers, and heavier snowfall. In addition to often being at odds with each other, Gore’s claims are at odds with most scientific research. The two historical epidemics described by Gore to validate his prediction were unrelated to climate change. The Black Death, for example, was transmitted by rats, which flourish in cool as well as warm climates. Cholera has been a threat in warm as well as cold climates, and is readily brought under control by treating water supplies with chlorine(氯).
The latest research suggests that sea levels would decline, not rise, if temperatures rise, due to increased evaporation from the oceans and subsequent precipitation over land. Increasing polar temperatures by a few degrees would not cause ice or snow to melt because the original temperatures are so low that an increase of a few degrees would leave them well below freezing. The IPCC itself found " inadequate data to determine whether consistent global changes in climate variability or weather extremes have occurred over the 20th century," with some regions exhibiting greater variability and others less. In short, a slightly warmer world would probably be greener and a little cloudier than our world today, but otherwise not much different. [br] Which of the following may happen if temperatures rise according to the latest research?
选项
A、The polar icecap may dissolve.
B、The sea levels may rise.
C、People may be more susceptible to more disease.
D、There may be more plants.
答案
D
解析
事实细节题。最后一段最后一句指出,温度稍微升高能够让我们的世界变得更绿,即植被更多,[D]项正确。其他三项是Al Gore等人的看法,不是最新研究所得的结论,故全排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3583258.html
相关试题推荐
Byeducation,Imeantheinfluenceoftheenvironmentupontheindividualto
Byeducation,Imeantheinfluenceoftheenvironmentupontheindividualto
Byeducation,Imeantheinfluenceoftheenvironmentupontheindividualto
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
随机试题
【B1】[br]【B20】A、relationB、knowledgeC、contrastD、standardC固定短语,bycontrast表示“
______thestorm,westillarrivedatourdestinationontime.A、ButforB、Inspit
Whatisthemainreasonforhavingthefair?[originaltext]W:Areyougoingtot
[originaltext][9]Diamondsweremadeasaresultofgreatvolcanicheatand
麻黄碱经营企业负责A.本市及邻近市麻黄碱的供应 B.本市麻黄碱的供应 C.本
男性,25岁,上腹痛2小时,不伴恶心、呕吐,查体发现右下腹麦氏点固定压痛,结肠充
患者男,46岁,近期因不明原因发热、腹泻入院治疗。入院后,在进行辅助检查时,发现
住宅专项维修资金的使用,应当遵循()的原则。A:平均分摊、公开透明、权利与义务相
关于国家基本药物补偿规定,说法错误的是A.建立多渠道补偿机制 B.落实专项补助
下列各项中,一般属于约束性固定成本的有( )。A.高新科技研发保险费用 B.
最新回复
(
0
)