首页
登录
职称英语
[originaltext] These days, if you’re in business, have made a name for yours
[originaltext] These days, if you’re in business, have made a name for yours
游客
2024-05-04
63
管理
问题
These days, if you’re in business, have made a name for yourself or want to make a name for yourself, you need to be on Facebook. Why? Let me explain. (26)Back in the 1980s, if your business wasn’t listed in the phonebook, you had to rely on word of mouth to be discovered by potential new customers. Then along came the Internet and slowly businesses started putting up websites. (27)It was great because you could put a lot more information on a website than you could in a small ad in the Yellow Pages. If you don’t, you’re losing out on a lot of potential businesses. As a consumer, I’ve found Facebook to be an excellent way to interact with companies. Instead of calling customer service and then being put on hold forever, only to be connected with someone who can barely speak English, I can post a message on their Facebook wall or send them a message. Companies are a lot more responsive, especially if you have a complaint, and if it’s out there for the whole world to see. But it’s not just lodging complaints that Facebook is good for. Since Facebook is a site that people visit every day, (28)you can use your account to constantly put out information about your company. This will keep your company fresh in their mind, more often than if you just had a website because they’d only visit it when they need to. Social media is like commercials on television for a business; you can get your information on the streams of thousands even millions of people easily and for free.
26. How could companies be discovered by new customers if they were not listed in the phonebook in the 1980s?
27. Why is it good to start businesses on websites?
28. How do people keep their company fresh in potential customers’ mind by Facebook?
选项
A、By employing more and more salesmen.
B、By customers’ introduction and recommendation.
C、By the advertisements on TV, newspapers and websites.
D、By calling the potential customers directly.
答案
B
解析
细节推断题。短文开头提到在20世纪80年代,如果公司没有在电话簿上登记业务的话,就必须靠口口相传来被潜在的新客户发现。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3583047.html
相关试题推荐
[originaltext]Eventhemostenthusiasticshopperhasabaddaysometimes:(
[originaltext]W:WhatisyourplanforthisValentine’sDay?M:Well,rosesand
[originaltext]M:Ijustwantedtoseehowyouwere.How’smarriedlifetreating
[originaltext]M:Welcomeback.Well,didyouenjoyyourtrip?W:Itwasfascin
[originaltext]M:Whynotaskyourbosstowritealetterofrecommendationfor
[originaltext]Mostpeoplepicturesharksashuge,powerful,frighteningani
[originaltext]Overthepastsixweeks,Nicky,42,hascutherdailyroutine
[originaltext]W:I’mFaithDonnelly.Thisweekonourprogram,wewilltalkabo
[originaltext]M:Thisweek,wewillansweraquestionfromafreshman,Erin.Er
[originaltext]W:Say,Dave,canyoufillinformetonightattherestaurant?I
随机试题
[originaltext]Imaginehackersstealingtopsecretfilesfromamilitarybas
NoonepersonhasdonemoretoshapemodernsexualvaluesinAmericaandther
Rightnow£4millionhasbeenspenttargetingBritain’spartydrinkers.Aha
[originaltext]Mostpeoplehavehadadogorwantedoneastheircompaniona
Ifyouweresupposedtobeatmyhouseat6:00p.m.fordinner,butyoucameat
教育工作必须从学生的实际出发,针对不同年龄阶段的学生,提出不同的具体任务,这是因
2021年1季度批发和零售业增加值的同比增量约是租赁和商务服务业的多少倍
社会工作者接待来访时面谈的技巧有()。A.试探 B.通过"治疗性沟通"了解服
社区民警小徐接社区群众举报,称近日有很多推销人员来到社区,以销售贵重玉石为名从事
A.木瓜 B.豆蔻 C.栀子 D.五味子 E.山楂表面棕红色或红黄色,有
最新回复
(
0
)