首页
登录
职称英语
People Migrating to Another Country1.近年来越来越多的人移居到国外2.产生这种现象的原因3.我的看法
People Migrating to Another Country1.近年来越来越多的人移居到国外2.产生这种现象的原因3.我的看法
游客
2024-05-03
63
管理
问题
People Migrating to Another Country
1.近年来越来越多的人移居到国外
2.产生这种现象的原因
3.我的看法
选项
答案
People Migrating to Another Country
Nowadays, many people choose to live in a foreign country, which has aroused great concern. Many people, especially some intellectuals and celebrities, migrate to some developed countries, such as America, Britain and Canada. In addition, there are also many people studying and working in foreign countries struggling for "green cards".
There are many reasons accounting for this phenomenon. Among all these factors, pursuing high-quality life, which is guaranteed in wealthy countries, plays a critical role. Besides, most people migrate to some foreign countries in the hope that their children can receive better education and have a more promising future there. Moreover, some people move abroad just expecting to experience a different culture.
As far as I am concerned, though I would like to experience various cultures all over the world, I won’t migrate to another country. For one thing, I hate to live far from my friends and relatives who have been with me for more than twenty years. And I firmly believe in the saying that "East or west, home is best." For another, the preparation before moving to another country would be a tough task. Especially, learning a foreign language is really a torture to me.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3582227.html
相关试题推荐
A、Peopledon’tlikethecolorofthetrashcans.B、Notenoughpeoplevolunteert
A、Itcanremoldthehumancharacter.B、Itishelpfultopeople’scareersuccess.
A、Thepeasants.B、Thestudents.C、Wealthypeople.D、Poorworkers.C细节辨认题。文中提到,工业
Here’smoreproofthatmostpeoplehavehabitsthataren’tveryhealthful—a
Here’smoreproofthatmostpeoplehavehabitsthataren’tveryhealthful—a
Here’smoreproofthatmostpeoplehavehabitsthataren’tveryhealthful—a
Whatimpactcanmobilephoneshaveontheirusers’health?Manypeopleworry
Whatimpactcanmobilephoneshaveontheirusers’health?Manypeopleworry
A、Morepeoplewilldieduringeconomiccrises.B、Moreaccidentswillhappenafte
A、Hemovestoanotherroomwithinthecampus.B、Hecompromiseswithhiscurrent
随机试题
Whichofthefollowingexamplesconnectedwithcolorshasn’tbeenmentionedin
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,
SydneyOperaHousemustbeoneofthemostrecognizableimagesofthemodem
轻型圆锥动力触探试验一般用于贯入深度小于4m的()。A.较密实的碎石土 B.
下列选项中不属于商事仲裁基本制度的是()。A、协议仲裁制度 B、两审
按照道氏理论,股票的变化表现为三种趋势:长期趋势、中期趋势及短期趋势。其中,(
下列属于失神表现的是A.两目晦滞B.面色少华C.少气懒言D.精神萎靡E.精神不振
关于肺炎衣原体的描述,不正确的是A.肺炎衣原体不能体外培养,只能在细胞内寄生B.
Thesetwobrothershadbeen()for40yea
最新回复
(
0
)