首页
登录
职称英语
[originaltext] Like many working people, I never actually cook anything—I ju
[originaltext] Like many working people, I never actually cook anything—I ju
游客
2024-05-01
41
管理
问题
Like many working people, I never actually cook anything—I just don’t have the time. (33)My mother, on the other hand, still cooks a full three-course meal every evening, but then she doesn’t have to work any more. I usually work very long hours and now I’m writing a book in my spare time, so ready meals are the perfect solution—or are they?
According to a survey by a British market research company, we only spend 20 minutes cooking each day—20 years ago it was an hour a day. One reason for this change is ready meals. Now you can heat up a delicious Indian, Thai, Chinese or Italian meal in the microwave in under four minutes. What could be easier or quicker?
We all know these ready meals taste delicious, but(35)many experts now believe they’re bad for our health because they often contain a lot of sugar, fat and salt. Health advisers say that we shouldn’t eat ready meats too often and we need to read the labels carefully. Despite this, people who live in the UK spend over £1 billion a year on ready meals and the market is growing rapidly.
People in the USA and Sweden also buy a lot of ready meals, and they’re becoming more common in Germany, France and Holland. The Spanish and Italians still cook their own meals, but things are beginning to change there too. My mother will never change, though—now she’s doing an evening course in traditional English cooking!
33. Q: What does the speaker’s mother do every evening?
34. Q: What may be the changes that ready meals bring to us according to the passage?
35. Q: Why do many experts believe ready meals are unhealthy?
选项
A、We spend less time cooking today.
B、They change our way of life.
C、They make us change our appetite.
D、We need to pay more for the delicious food.
答案
A
解析
文中提到英国的一家公司做的调查表明,我们现在每天花20分钟做饭,而以前花费的时间是1小时,这其中的一个原因是即食餐的出现,故选A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3579057.html
相关试题推荐
[originaltext]WestPointisacollegeforfutureArmyofficers.Ithasmore
[originaltext]WestPointisacollegeforfutureArmyofficers.Ithasmore
[originaltext]WestPointisacollegeforfutureArmyofficers.Ithasmore
[originaltext]Likemanyworkingpeople,Ineveractuallycookanything—Iju
[originaltext]Likemanyworkingpeople,Ineveractuallycookanything—Iju
[originaltext]Lushisafamily-run,ethicalcompanythatinvents,manufactu
[originaltext]W:Canyoutellmealittlebitaboutyourcurrentproject?What
[originaltext]W:Canyoutellmealittlebitaboutyourcurrentproject?What
[originaltext]M:Comeon,Kate.Thesun’sshinning.Theflowersareblooming.M
[originaltext]M:Comeon,Kate.Thesun’sshinning.Theflowersareblooming.M
随机试题
HowtoWriteaBookReviewI.Thedefinitionofabookr
AsachildIwasslavetomyimpulses;nowIamslavetomyhabits,asare
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
IntroductiontoGeographyCourse1.ThescopeofgeographyProcessesaffect【
( )是现代信用风险管理的基础和关键环节。A.信用风险识别 B.信用风险计量
运行中组合电器各类配管及阀门应无(),阀门开闭正确,管路法兰与支架完好。发热$;
已知A物重力的大小P=20N,B物重力的大小Q=30N,滑轮C、D不计质
有一次,洋洋和硕硕在分配角色时发生了争执,洋洋要硕硕当妈妈,硕硕说:“不,妈妈是
患者,男性,23岁,面中部外伤3小时前来急诊,应首先除外有无颅脑损伤。判断该患者
通过反复使用而改善劳动者先天固有的生理功能和能力,例如心血管和呼吸系统的功能或者
最新回复
(
0
)