首页
登录
职称英语
[originaltext] Climate, more than any other single factor, determines the di
[originaltext] Climate, more than any other single factor, determines the di
游客
2024-04-29
46
管理
问题
Climate, more than any other single factor, determines the distribution of life on Earth. Climatic boundaries establish the limits within which organisms can survive. Plants, even more than animals, must be well adapted to climate in order to survive. They cannot move about or take shelter but must be equipped to endure whatever weather conditions are likely to occur.[8]In the harsh conditions of the tundra, for example, some low growing and a few flowering plants all hug the ground for shelter from icy winds. Animals, despite their ability to move about and find shelter, are just as much influenced by climate as plants are. Creatures such as the camel and the penguin are so highly specialized that they have an extremely limited distribution. Others, such as bears, are flexible enough to adapt to a broad range of climates; ocean-dwelling organisms are just as sensitive to climatic changes — in this case temperature and salinity — as land animals.[10]Reef corals can survive only in clear warm seawater. Certain organisms are so sensitive to changes in their environment that their presence can be taken as an index of sea temperature. Human beings are among the least specialized of all animals and can live almost anywhere. Their clothes and their homes act as a sort of "miniature climate" that can be taken with them everywhere.
7. What is the passage mainly about?
8. According to the passage, why do some plants on the tundra hug the ground?
9.What can be inferred about the camel and the penguin from the passage?
10.Which of the following may die first if the seawater gets colder?
选项
A、To avoid being eaten by arctic animals.
B、To enlarge the growing area.
C、To minimize exposure to the cold.
D、To get as much sunshine as possible.
答案
C
解析
细节题。文中明确提到,在冻原这种恶劣的环境下,一些植物紧贴地面生长是为了躲避刺骨的寒风(for shelter from icy winds),故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3576333.html
相关试题推荐
[originaltext]Disastermoviesoftenportraycatastrophesthatdestroy,ora
[originaltext]Disastermoviesoftenportraycatastrophesthatdestroy,ora
[originaltext]Disastermoviesoftenportraycatastrophesthatdestroy,ora
[originaltext]J’sBiographyofJohnMuir—JohnMuir’sownwriting—istobrin
[originaltext]J’sBiographyofJohnMuir—JohnMuir’sownwriting—istobrin
[originaltext]J’sBiographyofJohnMuir—JohnMuir’sownwriting—istobrin
[originaltext]Peoplewritetoaskmeifthere’scorrelationbetweenacademi
[originaltext]Peoplewritetoaskmeifthere’scorrelationbetweenacademi
[originaltext]Peoplewritetoaskmeifthere’scorrelationbetweenacademi
[originaltext]W:I’mallpacked.Take-offtimeis2:30a.m.thedayaftertomo
随机试题
Theclauseinthesentence"Itisstillunknownwhethershewillcomeornot"is
Marcowasimpatient.Heresentedbeingaskedtowaitandexpectedtheinterviewe
Musicaffectsmood,mentalperformanceandphysicalperformance.A、正确B、错误A无论文章里
[originaltext]Theearthisgettingwarmer.Peopleburncoal,oilandgasan
[originaltext]W:Hi,Mark,nicetoseeyouhere.Iheardaboutyourhorsebackj
不能促使承包人降低工程成本,甚至最可能“鼓励”其增大工程成本的合同形式是( )
以下域名服务器中,没有域名数据库的()。A.缓存域名服务器 B.主域名服务器
共同基金当事人中,作为共同基金资产的名义持有人和保管人的是()。A:管理人 B
下列关于线粒体氧化磷酸化解偶联的叙述,正确的是( )。A.ADP磷酸化作用继续
EPQ中国修订版的报告单上剖析图数量是()。 (A)1(B)2(C)
最新回复
(
0
)