首页
登录
职称英语
[originaltext] A recent survey of people out of work analyzed the type of wo
[originaltext] A recent survey of people out of work analyzed the type of wo
游客
2024-04-27
28
管理
问题
A recent survey of people out of work analyzed the type of worker who was unemployed. Out of all of those registered as unemployed, the minority were women. The majority of men who were unemployed were found to be in services and engineering. However, the chance of being unemployed was also likely in the construction industry. There was some unemployment in other industries such as metal goods and textiles. If somebody was unemployed from mining or chemicals, he could usually find another job. However, an unemployed person from agriculture or construction seldom found a job again. Job chances were generally much better for manual workers than for office workers. Most of the unemployed have been without jobs for more than two months. A number had been unemployed for more than a year. Undoubtedly, the longer a person is out of work, the more likely it is that he will not find another job. In addition, job prospects are definitely worse for older workers.
Questions 20 to 22 are based on the passage you have just heard.
20. What is the passage about?
21. Who can easily find another job?
22. Who has the worst job prospects?
选项
A、Job chances in cities.
B、A survey of unemployment.
C、Job prospects about women.
D、Unemployment of men in services and engineering.
答案
B
解析
选项综合性强表明,本题可能考查短文主旨。短文首句提到A recent survey of people out ofwork analyzed the type of worker who was unemployed,接下来对此做了具体的介绍,由此可知,答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3573167.html
相关试题推荐
[originaltext]Beesareverysmallanimalswhichflythroughtheairtolook
[originaltext]Arecentsurveyofpeopleoutofworkanalyzedthetypeofwo
[originaltext]Arecentsurveyofpeopleoutofworkanalyzedthetypeofwo
[originaltext]M:WhatcanIdoforyou?W:Well,I’mworkingonatermpaperab
[originaltext]M:WhatcanIdoforyou?W:Well,I’mworkingonatermpaperab
[originaltext]M:WhatcanIdoforyou?W:Well,I’mworkingonatermpaperab
[originaltext]M:I’mthinkingofmovingnearertotheuniversity.Doyouthink
[originaltext]M:I’mthinkingofmovingnearertotheuniversity.Doyouthink
[originaltext]M:When’sTomcoming?I’mafraidwearelateforthemeeting.W:
[originaltext]M:When’sTomcoming?I’mafraidwearelateforthemeeting.W:
随机试题
Pleasereadthroughtheinformationbelowbefore(fill)______inyourapplication
WhatfirstinspiredMartinMiddleton’sinterestintravelling?[originaltext]W(I
Humansaresocialanimals,andmostofustreasureourrelationshipswithfa
使用Web方式收发电子邮件时,以下描述错误的是()。A.无须设置简单邮件传输协议
2019年1月1日,甲公司购入乙公司于2018年1月1日发行的面值1000万元、
A.定期检查、随访 B.经阴道肌瘤摘除术 C.经腹肌瘤切除术 D.子宫全切
李老师根据高中生的特点开设“微电影”课,让学生组成“微电影拍摄小组”,通过分工合
()是指根据指数现货与指数期货之间价差的波动进行套利。A:市场内价差套利 B:
幼儿期儿童的主导活动是()。 (A)饮食(B)睡眠 (C)游戏(D)学
T细胞分化成熟的场所是() A.骨髓 B.胸腺 C.脾 D.淋巴结 E
最新回复
(
0
)