首页
登录
职称英语
Parents can easily come down with an acute case of schizophrenia from readin
Parents can easily come down with an acute case of schizophrenia from readin
游客
2024-04-26
51
管理
问题
Parents can easily come down with an acute case of schizophrenia from reading the contradictory reports about the state of the public schools. One set of experts asserts that the schools are better than they have been for years. Others say that the schools are in terrible shape and are responsible for every national problem from urban poverty to the trade deficit.
One group of experts look primarily at such indicators as test scores, and they cheer that they see all the indicators "reading scores, minimum competency test results, the Scholastic Aptitude Test scores" are up, some by substantial margins. Students are required to take more academic courses, more mathematics and science, along with greater stress on basic skills, including knowledge of computers. More than 40 state legislatures have mandated such changes.
But in the eyes of another set of school reformers such changes are at best superficial and at worst counterproductive. These experts say that merely toughening requirements, without either improving the quality of instruction or, even more important, changing the way schools are organised and children are taught makes the schools worse rather than better. They challenge the nature of the tests, mostly multiple choice or true or false, by which children’s progress is measured: they charge that raising the test scores by drilling pupils to come up with the right answers does not improve knowledge, understanding and the capacity to think logically and independently. In addition, these critics fear that the get-tough approach to school reform will cause more of the youngsters at the bottom to give up and drop out. This, they say, may improve national scores but drain even further the nation’s pool of educated people.
The way to cut through the confusion is to understand the different yardsticks used by different observers.
Compared with what schools used to be like "in the good old days", with lots of drill and uniform requirements, and the expectation that many youngsters who could not make it would drop out and find their way into unskilled jobs — by those yardsticks the schools have measurably improved in recent years.
But by the yardsticks of those experts who believe that the old schools were deficient in teaching the skills needed in the modern world, today’s schools have not become better. These educators believe that rigid new mandates may actually have made the schools worse. [br] What kind of condition does the word "confusion"(Line 1, Para.4)refer to in the passage?
选项
A、Schools are confused by the mandates issued by the state legislatures.
B、Students are confused by the doubt that whether they could get high testing scores.
C、Experts are confused by the question whether testing scores should be the only standard.
D、Parents are confused by the two opposing views on the quality of schools.
答案
D
解析
文章第1段第1句中的come down with an acute case of schizophrenia是一种夸张手法,表明the contradictory reports about the state of the public schools(对于公共学校质量的两种截然相反的报告)给父母们造成的困扰极大。通过阅读全文可以发现,confusion在文中只能指父母因两种互相矛盾的报道而对the state of the public schools产生疑惑,故答案为D)。A)、B)文中没有提及,
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3572829.html
相关试题推荐
Parentscaneasilycomedownwithanacutecaseofschizophreniafromreadin
Parentscaneasilycomedownwithanacutecaseofschizophreniafromreadin
[originaltext]Formostpeople,readinganewspaperhasbecomeahabitpasse
[originaltext]Formostpeople,readinganewspaperhasbecomeahabitpasse
Well-to-doparentsareincreasinglyoptingtosendtheirchildrentosingle-
Well-to-doparentsareincreasinglyoptingtosendtheirchildrentosingle-
Althoughadultsoftenjumpatthechancetocatchupontheirreadingduring
Althoughadultsoftenjumpatthechancetocatchupontheirreadingduring
Althoughadultsoftenjumpatthechancetocatchupontheirreadingduring
NurseHomeVisits:ABoostforLow-IncomeParents[A]Nursehomevisi
随机试题
已知a为正数,b为偶数,下列哪些选项一定是正数?A、abB、a(b+2)C、ab2D、a(b2+2)E、a(b+2)2D题目问的是“一定是正数”,那么
人类在漫长发展进程中创造了丰富多彩的世界文明,中华文明是世界文明多样性的重要组成部分。中医药作为中华文明的杰出代表,是中国各族人民在几千年生产生活实践和与
ElleWoodshasitall.She’sthepresidentofhersorority,aHawaiianTropi
Thespeakersarediscussing______[br][originaltext]M:Youshouldhavebeent
InChinacalligraphyoccupiesadistinguishedpositioninthefieldoftradit
WomenintheUnitedStatesandinmanyothercountries【B1】______inagrowing
甲花费5万元购买了股票,随后他将这些股票转卖给乙,获利10%,不久乙又将这些股票
水泥混凝土散水、明沟应设置伸、缩缝,其延长米间距不得大于()m,对日晒强烈且昼
站用交流不间断电源系统(UPS)屏柜接地检查验收,柜体应设有保护接地,接地处应有
经济资本对于商业银行的管理具有重要意义,对其理解错误的是()。A.经济资本反映
最新回复
(
0
)