首页
登录
职称英语
[originaltext] Sunday, 2nd November, will remain in my memory because I did
[originaltext] Sunday, 2nd November, will remain in my memory because I did
游客
2024-04-23
60
管理
问题
Sunday, 2nd November, will remain in my memory because I did a very stupid thing. For some days my health had not been so good. The change of food and the constant humidity had caused a number of painful spots to form on my skin. I hoped to prevent them forming scabs by resting my weight on a little air cushion, the only one I had. Some clumsy movement must have knocked it overboard, a fact I only realized when I saw it floating a couple of hundred meters or so astern. I lowered the sail, put out the sea anchor and dived in to fetch it. I am strong swimmer and reached the cushion in a few minutes. Imagine my horror, when I turned around, to see the boat sailing off without me, too fast for me to be able to catch it. The sea anchor, normally shaped like a parachute, had become entangled and was no longer stopping the drift. It was quite clear that I would become exhausted long before I could overhaul it.
When I was training to swim the English Channel in 1951, in top physical condition, I once swam for twenty-one hours. Weakened as I was, I could not possibly have equalled the feat. I abandoned the cushion to its fate and concentrated on the fastest swim of my life. I managed to cut down the distance a little, but then had difficulty in even maintaining it. Suddenly I saw the boat slow down. I caught it up and just managed to hoist myself on board. By a miracle the cords of the sea anchor had disentangled themselves just in time. I was exhausted and swore it was the last dip I would take on the journey.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What was the "very stupid thing" the writer did?
20. Why did the writer finally catch up with the boat?
21. Why did the writer swear it was the last dip he would take on this journey?
选项
A、Knocking the air cushion overboard.
B、Putting out the sea anchor.
C、Diving into the sea to try to fetch the air cushion.
D、Putting out the sea anchor clumsily so that it became entangled.
答案
C
解析
要点归纳题。根据听力短文中I lowered the sail,put out the sea anchor and dived in to fetch it可知那天“我”落帆、抛锚、跳入水中抓气垫。接着短文又提到“结果船却撇下我自己行驶,尽管我游泳很好,还是没有赶上”。由此可推断,那天“我”做的最傻的事就是跳入水中找气垫。因此,正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3568507.html
相关试题推荐
[originaltext]PoliceintheAmericancityofSeattlehavepraisedthebrave
[originaltext]PoliceintheAmericancityofSeattlehavepraisedthebrave
[originaltext]AliceAnnMunroborn10July1931isaCanadianauthorwritin
[originaltext]AliceAnnMunroborn10July1931isaCanadianauthorwritin
[originaltext]AliceAnnMunroborn10July1931isaCanadianauthorwritin
[originaltext]Theseahorseisafish,butitdoesnotlooklikeone.Andi
[originaltext]M:Hi,Sherrill.W:Hello,Fill,howareyou?M:I’mfine,where
[originaltext]M:Hi,Sherrill.W:Hello,Fill,howareyou?M:I’mfine,where
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]W:Haveyouchosenyourelectivefornextsemesteryet?Areyout
随机试题
Ifd=[img]2022m10x/ct_ve01204002j_0015_221018[/img],a=c/2,andb=3c/4,whatist
Completetheformbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSAND/ORANUMBERforeacha
Manistheonlyanimalthatlaughs.Whyisthistrue?Whatmakesusrespond
[originaltext]M:Emily,Iknowyou’vebeenthevictimofacrime.W:Unfortunat
当股票的市场价格高于买入价格时,股票持有者卖出股票就可以赚取差价收益,这种差价收
X线图像特点
调节甲状腺激素合成和分泌的主要是A.下丘脑-甲状腺轴B.下丘脑-垂体轴C.垂体-
能有效地提高幼儿认识、情感、意志与行为水平且能充分发挥幼儿主体作用的教育方法是(
对相同境遇的人课征相同的税收体现了税收的()。A:普遍征税原则B:横向公平原则
某建设工程项目的造价中人工费为3000万元,材料费为6000万元,施工机具使用费
最新回复
(
0
)