首页
登录
职称英语
[originaltext] X was a secret agent. He had rented a furnished room in a pro
[originaltext] X was a secret agent. He had rented a furnished room in a pro
游客
2024-04-23
74
管理
问题
X was a secret agent. He had rented a furnished room in a provincial town not far from the public park and had been there two weeks. He was standing at the window looking out at the dull beds of geraniums, the park gates and the cold, uninviting statue of Queen Victoria that stood across the street from him. It was raining hard and the few people who passed by looked wet and miserable, too. How, he wondered, could anybody think there was anything interesting about the life of a secret agent? He knew it was because people had seen so many television plays about glamorous spies that they thought the life of a secret agent was exciting. They were convinced that every cigarette lighter concealed a secret tape recorder; that a fountain pen held in a certain way would open a locked door, that the touch of a gold ring against the hand of an enemy would make him reveal all his secrets. How wrong they were! He looked round his room. The wallpaper was in the worst possible taste, the pictures horrible, the carpet worn, dirty and faded; and he was cold. This was the third Monday he had come to the window to look out. He prayed it would be the last.
As if in answer to his prayer, a certain meeting he had been sent to investigate was about to take place. He took out his camera. Just beneath the statue two women had stopped to speak. He knew one of them, and it was she who pointed in his direction. The other woman looked up towards him and in that brief moment he photographed her.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. Where did the secret agent possibly live?
20. What could be found in his room?
21. Why did he stand at the window, looking outside?
选项
A、A cigarette lighter.
B、A heating system.
C、Worn carpet.
D、A statue of Queen Victoria.
答案
C
解析
细节题。从the carpet worn,dirty and faded可以得知x间谍所住房间的环境较差,地毯又旧又脏,所以答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3568307.html
相关试题推荐
[originaltext]Thankyouallforcomingtomytalkthisevening.It’snice
[originaltext]Thankyouallforcomingtomytalkthisevening.It’snice
[originaltext]Thankyouallforcomingtomytalkthisevening.It’snice
[originaltext]WaltWhitmanisoftencalledthepoetofAmericandemocracy.
[originaltext]M:Feellikegoingoutforawalk?W:Notrightnow—I’mataver
[originaltext]M:Feellikegoingoutforawalk?W:Notrightnow—I’mataver
[originaltext]M:Ihavebeenstudyingtoomuchandneedachange.SoI’vejust
[originaltext]M:Ihavebeenstudyingtoomuchandneedachange.SoI’vejust
[originaltext]M:Ihavebeenstudyingtoomuchandneedachange.SoI’vejust
[originaltext]M:Couldyoutellmethetimetablefortheschoolbus?W:Well,t
随机试题
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.The
Whatdidthespeakertalkaboutlasttime?The______ofanoralpresentation.[or
Crash.Shatter.Boom.Crash.Shatter.Boom.Smatteringofsillydialogue.Pr
WhytheSuper-RichAren’tLeavingMuchofTheirFortunestoTheirKidsA
女性,46岁,右上腹绞痛伴寒战高热(39℃),2天来精神淡漠,查:皮肤巩膜黄染,
狼疮患者的光过敏指的是A.患者受日光照射后出现面部皮疹 B.皮损的严重程度与照
下列关于投资决策的说法,错误的是( )。A.股权投资基金管理人通常设立投资决策
我们把海螺壳扣在耳朵上,可以听到像海潮一样的声音,其实这是()。 A风
下列人物中属于竹林七贤的是( )A.阮璃 B.陈琳 C.阮籍 D.刘桢
社会工作者要调动社区内外的各种资源,帮助实现资源链接,将其有效地投入到地区发展中
最新回复
(
0
)