首页
登录
职称英语
This year, more than 43 million people are expected to visit Disney’ s theme
This year, more than 43 million people are expected to visit Disney’ s theme
游客
2024-04-23
83
管理
问题
This year, more than 43 million people are expected to visit Disney’ s theme park complexes in California, Florida, Paris, Hong Kong and Tokyo. But visiting can require a huge commitment. A one-day admission to Anaheim, California’ s famed Disneyland in June, for instance, starts at $87 for those aged 10 and older.
To get your money’s worth, it pays to check out independent Disney trip-planning websites in advance. They have excellent track records for keeping their detailed trip-planning resources up to date, and are not affiliated with the Disney brand, enabling them to provide unbiased recommendations for saving money at the various parks. Some of the sites also dispense advice on how to avoid long queues, find lodging and otherwise make the most of your visit.
Undercover Tourist is a website run since 2000 by an authorized Orlando broker where tickets to Florida’ s Walt Disney World are usually less expensive than tickets sold at the park gate; a recent five-day pass purchased through Undercover Tourist was 11 % cheaper. The site anticipates that Walt Disney World will hike single-day admission prices this year—the park traditionally makes these announcements every June and has been averaging 6% hikes in recent years—but notes that tickets booked at current prices will remain valid, so you can buy tickets now, and use them after the price hike. The site also sells competitively-priced lodging and discount tickets to other Orlando-area attractions, such as SeaWorld or Universal Studios. As a bonus, the website’ s free apps for iPhone, Android, and Blackberry list real-time wait times at all the rides in the park.
Mousesavers specializes in publishing deals and promotions offered by Disney and related companies, such as 15% discounts off park hotel stays. The 12-year-old site mainly publishes deals for Disney’s US parks, though non-US residents can take advantage of most of the offers and the site does have trip-planning information for the non-US locations. Especially useful is Mousesavers’ frequently asked questions sections for the California and Florida parks. For example, the site explains that some non-Disney affiliated hotels near Disneyland and Walt Disney World pay for the right to advertise themselves as official Disney’ s "Good Neighbor" hotels. But according to Mousesavers, these hotels aren’ t consistently better in quality, price or upkeep than other properties in the area and the label shouldn ’t be used as a factor when picking a place to stay.
Theme Park Insider, founded in 1999, its coverage of global Disney parks is incredibly authoritative. In a May blog post, it pointed out that Disneyland is heavily patronized by locals—hundreds of thousands of whom hold annual passes. So the site recommends you visit on dates when those annual passes aren’t valid, such as on Saturdays in June and July. [br] Which of the following is not true about Mousesavers?
选项
A、It mainly publishes deals and promotions offered by Disney and related companies.
B、It says not all the Disney’s "Good Neighbor" hotels are of good quality.
C、It has existed for twelve years.
D、It does not offer information for the non-US locations.
答案
D
解析
细节题。根据题干中的Mousesavers可以定位到第四段。A项的内容与文中Mousesavers specializes in publishing deals and promotions offered by Disney andrelated companies,such as 15% discounts off park hotel stays相对应,所以是对的。B项可以从文中the site explains that some non-Disney affiliated hotels near Disneylandand Walt Disney World pay for the right to advertise themselves as official Disney’s“Good Neighbor”hotels.But according to Mousesavers.these hotels aren’t consistentlybetter in quality,price or upkeep than other properties in the area可以推导出,一些酒店花钱买迪士尼“好邻居”宾馆的标签,实际上其质量和服务都差强人意,所以B项“不是所有迪士尼“好邻居”宾馆服务质量都好”是对的。C项讲它存在了十二年可以从文中The 12-year-old site mainly publishes deals for Disney’s US parks得到验证,所以也是对的。D项讲这个网站不提供非美国的景点的信息与文中the sitedoes have trip-planning information for the non-US locations意思相悖,所以是错的。因此.正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3567265.html
相关试题推荐
Itisgenerallyacknowledgedthatyoungpeoplefrompoorersocioeconomicbac
Itisgenerallyacknowledgedthatyoungpeoplefrompoorersocioeconomicbac
FormostpeopleatripacrossEuropeancontinentisachancetoseethesigh
FormostpeopleatripacrossEuropeancontinentisachancetoseethesigh
Thisyear,morethan43millionpeopleareexpectedtovisitDisney’stheme
Thisyear,morethan43millionpeopleareexpectedtovisitDisney’stheme
Thisyear,morethan43millionpeopleareexpectedtovisitDisney’stheme
Thisyear,morethan43millionpeopleareexpectedtovisitDisney’stheme
AhugelywealthywifeissuingTheRitzinLondonaftershelost£2million
AhugelywealthywifeissuingTheRitzinLondonaftershelost£2million
随机试题
Difficultasitis,Englishstudyisinthelongrun______toalearnerinhisor
Excessivesugarhasastrongmal-effectonthefunctioningofactive【C1】o___
[originaltext]M:GoodeveningandwelcometoPhysicsToday.[5]Hereweintervi
WhatCanWeLearnfromArt?Ⅰ.IntroductionA.Difference
溃疡性结肠炎的主要症状是A.肛周脓肿 B.关节炎 C.腹痛 D.腹泻伴黏液
A.可见子宫壁内有大小不等的、深浅不一的水泡状组织,近浆膜层时,子宫表面可见紫蓝
超短期融资券是指具有法人资格、信用评级较高的非金融企业在银行间债券市场发行的、期
(2021年真题)二级耐火等级的单层棉花仓库,未设置自动喷水灭火系统每个防火分区
教师职业道德修养的主要内容包括职业道德理想、职业道德知识、()、职业
不属于高填方路基沉降病害的防治措施的是()。A.选用超大颗粒填料 B.合
最新回复
(
0
)