首页
登录
职称英语
If Hillary Clinton made her widely anticipated bid for the presidency, would
If Hillary Clinton made her widely anticipated bid for the presidency, would
游客
2024-04-20
65
管理
问题
If Hillary Clinton made her widely anticipated bid for the presidency, would her age become a legitimate issue?
Skeptics have already taken to the Internet to raise their concerns. If Clinton won election in 2016, at age 69, she would be just months younger than our oldest president, Ronald Reagan, when he was elected in 1980. Only one other candidate in 225 years (William Henry Harrison) moved into the White House past age 65, and his health proved so fragile that he contracted pneumonia (肺炎) on inauguration day in 1841 and died a month later. In fact, about half of the 43 men who have held the nation’s top office withered and died well before even reaching Hillary’s 2016 Election Day age.
The last half-century of presidential history served to shield the American people from such brutal truths about presidential mortality. The assassination of John F. Kennedy in 1963, a defining event for Clinton and her fellow Baby Boomers, marked the last time a chief executive died in office. But before that bloody day in Dallas, during a sad span of 122 years, sitting presidents perished with revolting regularity.
Harrison died four weeks into his term in 1841, and Zachary Taylor succumbed to mysterious digestive ailments nine years later. Assassins killed Abraham Lincoln in 1865, James Garfield in 1881 and William McKinley in 1901. Circulatory problems claimed Warren Harding in 1923, and a cerebral hemorrhage (脑出血) dispatched Franklin Roosevelt in 1945. All these disasters struck presidents younger than Hillary would be on her first day in office. But a balanced response to concerns over Clinton’s age reveals recent, relevant changes in presidential life spans that should reassure the former first lady and her supporters.
No president since Lyndon Johnson has died before age 81, and four of the six longest-lived presidents (Gerald Ford, Ronald Reagan, George H.W. Bush and Jimmy Carter) have held the office since 1974. This reflects the increase in life expectancy for all of us. In 1963, life expectancy stood at 69 years, but now we can anticipate survival to 79 — a gift of 10 extra years.
Another factor working in Hillary’s favor: Women live longer than men by five years (sorry, Bill). This means that a typical woman born in 1947 (as was Hillary) can expect to live an average of 20 more years after today — enough to cover not only the two terms as president that her fans desire, but an additional ten years as U.N. secretary-general, chief justice of the Supreme Court or president of Yale.
None of this means that a person of Clinton’s age won’t face significant health risks under the unimaginable pressures of presidential service. Like any other candidate, she must release records detailing every aspect of her personal medical history. When her husband, Bill, first ran for president at age 46, he could get away with providing only selective access to his medical records. Hillary, at age 69, should set a different standard. [br] What can we learn about Hillary Clinton?
选项
A、Hillary Clinton is just months younger than Ronald Reagan.
B、As a baby boomer, Hillary Clinton was born in 1947.
C、Hillary Clinton was scared by the assassination of John F. Kennedy.
D、Hillary Clinton first ran for president when she was 46 years old.
答案
B
解析
第3段第2句提到,1963年约翰.肯尼迪遇刺对于克林顿和其婴儿潮时代出生的同胞们来说是一个关键事件,由此可知希拉里.克林顿是婴儿潮时期出生的。且第6段第2句指出,这意味着1947年出生的女性(比如希拉里),由此可知希拉里出生于1947年。综合两处可知正确答案为B)。第2段第2句指出,如果2016年69岁的克林顿竞选获胜,她只比美国就职年龄最高的总统罗纳德.里根1980年当选后就职时小几个月,并不是说希拉里.克林顿比罗纳德.里根年龄小几个月,对比的只是当选时的年龄,故A)错误。第3段第2句提到,1963年约翰.肯尼迪遇刺对于克林顿和其婴儿潮时代出生的同胞们来说是一个关键事件,接着又说,这标志着最后一次高层要员在执政期间去世。并没有说希拉里.克林顿被约翰.肯尼迪遇刺吓到,故C)错误。末段倒数第2句提到,希拉里的丈夫,比尔.克林顿首次参与总统竞选是46岁,不是希拉里,故D)错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3563895.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hi,MrsDupree.Youaskedmetocomeby?W:Oh,yes.Clinton.
IfHillaryClintonmadeherwidelyanticipatedbidforthepresidency,would
IfHillaryClintonmadeherwidelyanticipatedbidforthepresidency,would
Theestimatesofthenumbersofhome-schooledchildrenvarywidely.TheU.S
Theestimatesofthenumbersofhome-schooledchildrenvarywidely.TheU.S
Theestimatesofthenumbersofhome-schooledchildrenvarywidely.TheU.S
GabrielGarciaMarquez,anativeofColombia,iswidely【B1】______helpingto
GabrielGarciaMarquez,anativeofColombia,iswidely【B1】______helpingto
Forgetthewidelyunlovedredesign.Facebookhascommittedagreateroffense
Forgetthewidelyunlovedredesign.Facebookhascommittedagreateroffense
随机试题
每个人从呱呱坠地起,便有了自己的姓名,然后带着它进入各种社会活动,使之起到代表自我的作用。中国是世界上最早使用姓氏的国家。中国人的姓名文化,是中华民族物质
Manwillneverconquerspace.Suchastatementmaysoundludicrous(荒唐的),aft
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
ItoldmyfriendGrahamthatIoftencyclethetwomilesfrommyhousetot
TransportationintheU.S.Railroadsarepathsofpa
设D是位于曲线下方、x轴上方的无界区域
A.P波 B.PR间期 C.QRS波群 D.ST段反映两心房去极化过程的是
关于闭经,下列说法正确的是:A.原发闭经约占总闭经者的5% B.继发闭经是指正
检验培养基质量的基本项目包括()A.无菌检验B.培养基的颜色C.无菌试验和效果
下列统计指标中,反映房屋建设状况的指标有( )。A:房屋施工面积 B:成套住
最新回复
(
0
)