首页
登录
职称英语
[originaltext] As a result of rising university costs, many students are fin
[originaltext] As a result of rising university costs, many students are fin
游客
2024-04-19
69
管理
问题
As a result of rising university costs, many students are finding it necessary to take on part-time jobs.To make finding those jobs easier, the placement service has put together a listing of what is available locally. For some students, those part-time jobs could lead to the full time work after graduation, as they may offer experience in their own field, like finance, marketing or even management. For example, national savings bank offers work on a half time basis. That’s 20 hours a week. Retail stores and restaurants have positions requiring fewer hours. Even less time is expected of those providing child-care. We have a number of families registered with us who are looking for baby-sitters for as few as four hours a week. For students who prefer outdoor work there’re seasonal positions right on campus, working with the gardening and landscaping teams. These often require the most time and they are the least flexible in terms of scheduling. To see a complete list of these and other available jobs, including the salary offered in the hours required, stop by our office and be sure to bring a resume with you. When you find something that interests you, we’ll put you in touch with the person offering it. In addition, our counselors will give you hints about successful interviewing.
22. What do we know about the "placement service" from the passage?
23. Which job requires the most time according to the passage?
24. What should students bring with them to the office?
25. What will the counselors at the office help students do?
选项
A、A job listing.
B、A personal resume.
C、A permission slip.
D、A salary requirement.
答案
B
解析
细节题。文中提醒学生咨询时be sure to bring a resume(一定要带上自己的简历),因此B正确。A不是学生要带来的,而是placement service提供给学生的材料。此题符合“听到什么选什么”的解题原则。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3562570.html
相关试题推荐
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreesinEnglishwhileknow
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreesinEnglishwhileknow
Therewasatimewhenbig-leagueuniversitypresidentsreallymattered.The
Therewasatimewhenbig-leagueuniversitypresidentsreallymattered.The
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwerean
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwerean
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwerean
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfro
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,a
随机试题
Whatwillhappeninthemiddleofthe21stcentury,ifweconsumeresourcesmuch
Sincethesituationischanging,let’stakesome______measurestodealwithit
真核生物结构基因,能够编码蛋白质的序列是A.启动子 B.增强子 C.外显子
安全生产管理的基本对象是生产一线操作人员。()
周先生,45岁,企业主管,身高175cm,体重95kg,血压135/85mmHg
我国传统文化比较侧重个体群体性发展,一定程度上忽视了个体的( )。A.认知发展
心身疾病的成因()。A.生物学因素 B.生活方式与行为习惯 C.社会环
人力资源管理费用不包括( )A.招聘费用 B.培训费用 C.保险福
教师规定学生做不完作业不准回家吃饭,侵犯了学生的() A.财产权B.人格尊
关于债券的票面价值叙述正确的有()。A:债券票面金额的确定也要根据债券的发行对象
最新回复
(
0
)