首页
登录
职称英语
[originaltext] We know that we have to pay for what we get. If we buy food,
[originaltext] We know that we have to pay for what we get. If we buy food,
游客
2024-04-19
58
管理
问题
We know that we have to pay for what we get. If we buy food, we know there will be a bill to pay. These are private bills. But there are also public bills that must be paid. Public bills are paid for by the government. In turn, we get these services through taxes. What would happen if everyone in the city stopped paying taxes? The water supply would stop. Water might even become unclean and impure. The streets might not be cleaned.There would be no police force to protect people and property. Schools would be closed. People would become sick and diseases might spread.We should not want to live in such a city. We all want pure water and food, clean streets and good schools. We want police to prevent us from crime. The chief duty for every government is to protect persons and property. More than three quarters of the money spent by our government is used for this purpose. The next large amount of public money goes to teach and train our citizens. Billions of dollars each year are spent on schools and libraries. Public money is used to pay the teachers and all the public officials. Also, a large amount of public funds is spent on roads.
The greatest part of the needed funds is raised by taxes. A tax is money that we all must pay to support the government. The law orders us to pay taxes. We have no choice in the matter. Almost everyone pays some taxes in one form or another.
16. According to the speaker, what will happen if the citizens stop paying taxes?
17. In what way is the next large amount of public money used?
18. What message does the speaker want to convey in this talk?
选项
A、Water might become clean and pure.
B、People will live in a better environment.
C、There will be no police to protect people.
D、People need to spend more money on education.
答案
C
解析
文中叙述了一系列市民不纳税的后果,其中就有提到“没有警察保护人民安全和财产”。故C为正确答案。A、B两项跟原文表述相反;D项与问题没有直接因果关联。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3562562.html
相关试题推荐
[originaltext]M:We’dliketworooms,asmallroomandalargeroomfacingthe
[originaltext]M:We’dliketworooms,asmallroomandalargeroomfacingthe
[originaltext]M:We’dliketworooms,asmallroomandalargeroomfacingthe
[originaltext]SummermeansinternshipsforthousandsofAmericancollegest
[originaltext]SummermeansinternshipsforthousandsofAmericancollegest
[originaltext]Welcome,everybody,tothelovelyhouseandgardensofRosewo
[originaltext]Welcome,everybody,tothelovelyhouseandgardensofRosewo
[originaltext]HarvestFestivaltakesplaceintheautumn.Itisaveryanci
[originaltext]HarvestFestivaltakesplaceintheautumn.Itisaveryanci
[originaltext]W:MayIhelpyou?M:Yes.Iwouldliketoapplyforoneofthese
随机试题
情景:王华是你儿子,小宁是他的同班同学。小宁来电话要找王华,可是他不在。任务:给王华写一个50字左右的电话记录,告诉他:.明天,他们班要去红星农场帮助农
Maryisasfastas,ifnotfasterthan,anyoneinherclassandshouldbeonthe
CheatinginGCSEandA-Levelsbypupils,teachersandevenschoolexamcentr
PassageOne(1)NewlandArcher,duringthisbriefepisode,hadbeenthr
AnewstudyfromtheUniversityofNewSouthWaleshasdiscoveredthatdurin
Whatdoesthespeakerthinkofhisworkingconditions?Hethinksthattheworkin
[originaltext]M:Let’sinviteourfriendErica,thewebdesigner.Weknowthat’
主要建筑物附近的高程控制点,不应少于A.两个 B.三个 C.四个 D.五个
A.销售金额二倍以上五倍以下的罚金 B.销售金额一倍以上三倍以下的罚款 C.
(2019年)空气质量估算模型参数选择城市依据是()。A.项目周边3KM半价范
最新回复
(
0
)