首页
登录
职称英语
Writing in the Edinburgh Review in 1820, Sidney Smith bemoaned: The inevitab
Writing in the Edinburgh Review in 1820, Sidney Smith bemoaned: The inevitab
游客
2024-04-17
48
管理
问题
Writing in the Edinburgh Review in 1820, Sidney Smith bemoaned: The inevitable consequences of being too fond of glory—TAXES upon every article which enters into the mouth, or covers the back, or is placed under die foot; taxes upon everything which is pleasant to see, hear, feel, smell, or taste; taxes upon warmth, light and locomotion(出行); taxes on everything on the earth, and the waters under the earth, on everything that comes from abroad or is grown at home; taxes on the raw material; taxes on every fresh value that is added to it by the industry of man; taxes on the sauce which pampers man’s appetite, and the drug which restores him to health; on the ermine(貂的白皮毛)which decorates the judge, and the rope which hangs the criminal; on the poor man’s salt, and the rich man’s spice; on the brass nails of the coffin, and the ribands of the bride; at bed or board; couchant or levant, we must pay. The schoolboy whips his taxed top; the beardless youth manages his taxed horse, with a taxed bridle, on a taxed road; and the dying Englishman, pouring his medicine, which has paid 7 percent, into a spoon which has paid 15 percent, flings himself back upon his chintz(印花棉布)bed, which has paid 22 percent, and expires in the arms of an apothecary who has paid a license of a hundred pounds for the privilege of putting him to death. His whole property is then immediately taxed from 2 to 10 percent. Besides the probate, large fees are demanded for burying him in the chancel; his virtues are handed down to posterity on taxed marble; and he is then gathered to his fathers to be taxed no more.
How far this reliance on taxing consumption helped or hindered British economic growth remains a matter for debate. The Hanoverian tax system certainly encouraged exports(which were not only duty free, but in some cases subsidized by bounties); but it is doubtful that the large transfers from consumers to untaxed rentiers had beneficial macroeconomic effects. It is striking that contemporary critics of Spanish and Dutch finance—among them Adam Smith—believed that excessive reliance on taxes on consumption tended to push up labor costs and inhibit internal trade. [br] What is the meaning of the last sentence in Paragraph 1 "...he is then gathered to his fathers to be taxed no more. " ?
选项
A、A person will suffer heavy taxes all life at least.
B、He and his father will pay their taxes after death.
C、He is elegant and respectful to pay his taxes to government.
D、It can reflect the theme that every one in the country hates taxes.
答案
A
解析
第一段最后一句提到“死后入了葬才可不交税了”,由此可以推测,A)“人要终身承受繁重的税收”正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3559643.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hi,Mary.Doyouwanttostartwritingalabreportafterwefi
[originaltext]M:Hi,Mary.Doyouwanttostartwritingalabreportafterwefi
[originaltext]M:Ididn’tseeyouincreativewritingclasstoday.Whathappened
[originaltext]M:Hi,Mary.Doyouwanttostartwritingalabreportafterwef
WritingintheEdinburghReviewin1820,SidneySmithbemoaned:Theinevitab
WritingintheEdinburghReviewin1820,SidneySmithbemoaned:Theinevitab
WritingintheEdinburghReviewin1820,SidneySmithbemoaned:Theinevitab
WritingintheEdinburghReviewin1820,SidneySmithbemoaned:Theinevitab
WritingintheEdinburghReviewin1820,SidneySmithbemoaned:Theinevitab
[originaltext]Here’sBiographyofJohnMuir—JohnMuir’sownwritingstobri
随机试题
Thebraindrain(人才流失)isauniversalphenomenon,andcountriesthatdon’tf
AfterSusanJoycewaslaidofffromDigitalEquipmentCorp.,shewashorrifi
[originaltext]W:Whatkindoftrainingdoesoneneedtogointothistypeofjo
西部大开发首先要()。A.发展高新产业,加快城市化进程 B.人口外迁,减轻环
某试验室开展一条公路路基土的CBR试验,试料最大粒径为40mm,请结合试验内容完
患者男,46岁,既往患有多发性骨髓瘤。因反复感染,持续性腰背疼痛来我院就医,考虑
购房过程中,大多数客户通常是几个人一起看房,这要求房地产经纪人必须分析客户的(
一般而言,企业在人力招募流程设计中比较关注的问题包括()。A.招募的数量 B.
由于我国资本市场的对外开放,目前,国际金融市场动荡对我国证券市场的直接冲击较大。
A.加强锻炼,提高全身健康水平 B.早发现、早诊断、早治疗 C.氟化物的应用
最新回复
(
0
)