首页
登录
职称英语
Daniel Devlin lives in the same house with his children and sees them every
Daniel Devlin lives in the same house with his children and sees them every
游客
2024-04-17
57
管理
问题
Daniel Devlin lives in the same house with his children and sees them every day—yet he is unable to recognize them at all. Mr. Devlin, 46, from Nunhead, London, is living with a bizarre condition called prosopagnosia, also known as face-blindness, meaning he【B1】______to recognize faces—even those of his own family. Mr. Devlin, a painter, has been forced to【B2】______his family’s voices and body language in order to know who they are. But reading【B3】______and body language doesn’t always work, and has even mistaken another boy for his son when picking his children up from school before. Mr. Devlin said, " Humans have a special ability to recognize people by seeing their faces, I really don’t have this ability. Maybe a good way to【B4】______what it’s like is to try and recognize people by what their hands look like. Every person has a【B5】______hand but if someone showed you a photo of someone’s hands, you might struggle to recognize who the person is. "
Experts said the disease is thought to be the result of【B6】______of the brain. This could【B7】______a stroke, brain injury, or some diseases. Or, in cases such as Mr. Devlin’s—the condition is present【B8】______, and the pathways in the brain responsible for recognition never developed properly. It is thought the condition affects up to one in 50 people, the【B9】______of about 1. 5 million people in the U. K. Some people with the disease may only struggle to recognize a familiar face, but in more severe cases sufferers cannot distinguish a face as【B10】______an object. Some sufferers are unable to recognize their own faces. [br] 【B10】
选项
答案
being different from
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3559236.html
相关试题推荐
ShouldChildrenUseInternetasEarlyasPossible?1.目前,中国孩子接触网络的年龄越来越小2.有人认为孩子
Childrenarenatural-bornscientists.Theyhave【C1】______minds,andtheyare
Childrenarenatural-bornscientists.Theyhave【C1】______minds,andtheyare
Childrenarenatural-bornscientists.Theyhave【C1】______minds,andtheyare
[originaltext]JaneBrown’sbeenmarriedfor12years.Shehas3childrenan
[originaltext]JaneBrown’sbeenmarriedfor12years.Shehas3childrenan
[originaltext]JaneBrown’sbeenmarriedfor12years.Shehas3childrenan
[originaltext]M:Hi,Helen.Whatdoyouthinkofourfirstclassinchildren’s
[originaltext]M:Hi,Helen.Whatdoyouthinkofourfirstclassinchildren’s
[originaltext]M:Hi,Helen.Whatdoyouthinkofourfirstclassinchildren’s
随机试题
[originaltext]W:Maryisannoyedaftersomeonetoldherthatherpearlnecklace
【B1】[br]【B9】[originaltext]Tobesuccessfulinajobinterview,youshould
Acaninecoptookearly【B1】______afterbossesatSouthYorkshirePolicenote
发明专利的权利人有权禁止任何单位或个人未经其许可实施其专利,即为生产经营目的(
A.甲状腺癌 B.甲状腺囊性腺瘤 C.两者均可 D.两者均无短期内迅速增大
出现伤人事故时,心跳、呼吸停止者应立即()。A.心肺复苏 B.人工呼吸
银行个人贷款产品的市场定位过程包括( )。A.识别重要属性 B.制定定位图
患者,女,16岁,右侧下颌骨逐渐膨大8年,近来增大速度减慢。检査见下颌骨体部弥漫
下列工程质量控制主体中,属于监控主体的是( )。A.勘察设计单位 B.施工单位
用于面板堆石坝水下部分的石料的软化系数不低于()。A.0.65 B.0.75
最新回复
(
0
)