首页
登录
职称英语
[originaltext] Today we’re going to find out all about public transport in L
[originaltext] Today we’re going to find out all about public transport in L
游客
2024-04-17
60
管理
问题
Today we’re going to find out all about public transport in London. The London Underground, also known as the Tube, is the oldest underground railway in the world.(16)It’s often the fastest way to get around London because it avoids the heavy traffic above ground. The map of the London Underground was first designed in 1931. It’s not really a map which shows the locations of stations, but a simplified diagram, which shows how to get from one station to another. This kind of design has now been adopted by underground railways all over the world. London streets are full of buses, and they are another very common way to get around London. Traditionally, of course, London buses are red double-deckers.(17)The most famous London bus is the Routemaster, which began being used in 1957 and were taken out of service in 2005. These are the buses with the open door at the back, so passengers could jump on and off even if they weren’t at a bus stop. These days there are still double-decker buses in London, though they are modern ones, which are more suitable for disabled passengers and pushchairs. But there are also bendy buses: long articulated buses which can fit lots of people without needing two floors. There were trams in London for nearly 100 years, from Victorian times until the 1950s. Then they were phased out, and replaced with buses. But in the year 2000, a new tram system was built in South London with modern electric trams. There are now plans to build new tram systems in other parts of London too.(18)You could buy a one-day travel card, which allows passengers to travel on all the different types of public transport as much as they like for one day.
16. What do we learn about the London Underground?
17. What does the speaker say about the Routemaster?
18. What does the speaker suggest if we take a one-day trip in London?
选项
A、It is a kind of bendy bus.
B、It has a history of 100 years.
C、It has already been out of service.
D、It has many open doors.
答案
C
解析
事实细节题。本题问的是讲话者对Routemaster的描述。根据原文中out of service in 2005可知,Routemaster已经在2005年停止使用。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3558479.html
相关试题推荐
[originaltext]Googlegotabelatedgiftfromtheholiday-shoppingseason.E
[originaltext]Todaywe’regoingtofindoutallaboutpublictransportinL
[originaltext]W:Peter,haveyougotatelevision?M:Yes,Ihave.InfactI’ve
[originaltext]W:Peter,haveyougotatelevision?M:Yes,Ihave.InfactI’ve
[originaltext]W:Hi,Mike!Doyouthinkthearchitectureenhancestheskyline,
[originaltext]W:Hi,Mike!Doyouthinkthearchitectureenhancestheskyline,
[originaltext]W:Hi,Mike!Doyouthinkthearchitectureenhancestheskyline,
[originaltext]W:Hi,Mike!Doyouthinkthearchitectureenhancestheskyline,
[originaltext]W:Hi,Mike!Doyouthinkthearchitectureenhancestheskyline,
[originaltext]W:Hi,Mike!Doyouthinkthearchitectureenhancestheskyline,
随机试题
Onehastomakecareerchoicesfor______,andkeepone’seyesfirmlyfixedonf
WebDuBoiswasbornafreemaninhissmallvillageofGreatBarington,Mass
Ifreadingistoaccomplishanythingmorethan______time,itmustbeactive.A、
Itisoftenobservedthattheagedspendmuchtimethinkingandtalkingabou
以下关于VPN的叙述中,不正确的是:( )。A.通常情况下,VPN网关采取双网
承载板法测试回弹模量试验的测试步骤如下。①测定土基的压力-变形曲线。②测定总影响
下列哪条不属于分散片的特点A.崩解迅速,分散良好 B.能够提高药物的溶出速度
银行业从业人员的下列行为中,不符合“熟知业务”有关规定的是( )。A.不了解风险
甲(男)与乙(女)结婚,其子小明20周岁时,甲与乙离婚。后甲与丙女再婚,丙子小亮
某厂生产单一产品,建设方案设计生产能力30000件,预计单位产品的变动成本60元
最新回复
(
0
)