首页
登录
职称英语
[originaltext] Majestic swans are disappearing from a historic British water
[originaltext] Majestic swans are disappearing from a historic British water
游客
2024-04-16
51
管理
问题
Majestic swans are disappearing from a historic British waterway, and detectives suspect that they are being stolen for food.(19)Witnesses told investigating officers that they saw a gang of five men attacking one of the snowy white birds with a nail-studded implement, according to a report in the UK’s The Daily Telegraph. And now a police team is probing whether four similar incidents are in fact linked, and the disappearances part of a larger conspiracy. "The remains of five birds have been found. The evidence we have is that there is little left of the bodies and for the want of better words one of the birds was found in a bag done up like a turkey," Police Constable Nick Willey told the London-based newspaper.(20)"Swans, like any wild bird, are protected by law so this is not only very cruel, but it’s also illegal. " The first remains of a swan turned up on parkland by a Roman waterway in historic Lincoln, Lincolnshire, on Dec. 13, with further body parts reported just before Christmas and three more carcasses appearing thereafter. Lincoln’s RSPCA branch is also investigating the case, according to a local paper The Linconite, while residents have also created a Facebook page to collect information on any suspicious fatality.(21)The city’s swans are iconic due to their centuries-old residence at Brayford Pool and surrounding rivers. What’s more, due to a historic covenant(契约)dating back until at least 1186, all wild swans inhabiting open water in the UK belong to the queen—meaning that the perpetrators could even face a treason charge over their birdnapping.
19. What did the witnesses tell the officers?
20. What can be inferred about the incident from the passage?
21. Why is the status of swans in the country so high according to the speaker?
选项
A、The swans were stolen for food only.
B、A gang of four men stole the swans.
C、The thieves attacked the swans with guns.
D、One of the swans was attacked by a nail-studded instrument.
答案
D
解析
事实细节题。本题问的是目击者告诉了警察什么。短文前半部分提到目击者称他们看到一个五人团伙用一个钉着钉子的工具攻击一只白天鹅。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3558091.html
相关试题推荐
[originaltext]OneofNewYork’smostbeautifulandvaluablebuildingsisin
[originaltext]Theneedforbirthcontrolmethodshasdevelopedfairlyrecen
[originaltext]Ababyspendsthefirstyearoflifelearningtolisten.Ane
[originaltext]Ababyspendsthefirstyearoflifelearningtolisten.Ane
[originaltext]W:Whatarethosebooksinyourhand?M:Nothingparticular.Just
[originaltext]W:Whatarethosebooksinyourhand?M:Nothingparticular.Just
[originaltext]W:Whatarethosebooksinyourhand?M:Nothingparticular.Just
[originaltext]M:Hello,Prof.Diana,youwantedtoseeme?W:Oh,yes,Frank.T
[originaltext]W:Youdon’tlooksmartthismorning.Icanseeyou’renothappy.
[originaltext]W:Youdon’tlooksmartthismorning.Icanseeyou’renothappy.
随机试题
WhichofthefollowingconcerningthedocumentisNOTtrue?[originaltext]A
Howdoestheamountofheatthesungivesoffintwoweekscomparewithallothe
Whatcanyourfriendsdowhentheyhavetime?Theycan______and______whenth
Atwhattimeistheairthefreshestintheday?Theairisneverasfreshasear
登山(mountaineering)是指在特定要求下,运动员徒手或使用专门装备,从低海拔地形向高海拔山峰进行攀登的一项体育活动。与其他运动项目不同,登
A.微血管性溶血性贫血 B.中段尿培养(+),致病菌菌落计数>10/ml C
患者低热、腹部触及包块可能是 A.增生型肠结核B.溃疡性结肠炎C.克罗恩病
小檗碱碱性强是由于A.分子内氢键 B.N为酰胺型 C.氮原子杂化方式不同
根据《中华人民共和国固体废物污染环境防治法》关于工业固体废物贮存、处置设施、场所
男,36岁。3年内抽搐发作20余次。发作表现为无诱因的口角和右上肢抽搐。意识尚清
最新回复
(
0
)