首页
登录
职称英语
[originaltext] One of the most commonly-held beliefs of health and nutrition
[originaltext] One of the most commonly-held beliefs of health and nutrition
游客
2024-04-16
64
管理
问题
One of the most commonly-held beliefs of health and nutrition in the UK has been found to be untrue, according to a new scientific study.(16)For many years British people have been recommended to eat at least "five-a-day"—that is five items of fruit or vegetables every day in order to reduce the likelihood of illness, in particular, cancer.(17)The advice was first put forward in 1990 by the World Health Organization which said that the " five-a-day" diet could prevent cancer and other diseases. Many health campaigns have promoted the advice, and indeed much food packaging in Britain states how the contents will constitute part of your five-a-day. However, a study of 500 000 Europeans from ten different countries refutes the commonly-believed suggestion that up to 50% of cancers could be prevented by increasing the public’s consumption of fruit and vegetables. A study led by researchers from a well-respected institute estimates that only 2.5% of cancers could be avoided by eating more fruit and vegetables.(18)It seems that the key to avoiding cancers is to have an overall healthy lifestyle. It includes not smoking or drinking a lot of alcohol, taking exercise and avoiding obesity. But medical institutions have spoken out to remind people that diet is an important factor in staying healthy, and that even a 2. 5% reduction in cancers is still a positive step. Cancer Research UK said that it’s still a good idea to eat your five-a-day but remember that fruit and vegetables are pieces in the whole lifestyle.
16. Which of the following is the commonly-held belief in the UK?
17. Why did British people begin to eat at least "five-a-day"?
18. What is the key measure to avoid cancer according to the passage?
选项
A、It was British eating tradition.
B、British people found it can avoid cancer.
C、It was found as the secret to keeping health.
D、It was suggested by the authorities.
答案
D
解析
原因目的题。本题问的是为什么英国人开始至少每天吃五份水果或蔬菜。短文中提到,在1990年,世界卫生组织建议人们每天吃五份水果或蔬菜,这样不仅可以降低患癌症的几率,还可以预防其他疾病。由此可知,人们听从了权威专家的建议。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3557984.html
相关试题推荐
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwerean
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwerean
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwerean
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwerean
Thereasonfruitsandvegetablesaresoimportanttoyouroverallhealthis
Thereasonfruitsandvegetablesaresoimportanttoyouroverallhealthis
Thereasonfruitsandvegetablesaresoimportanttoyouroverallhealthis
Thereasonfruitsandvegetablesaresoimportanttoyouroverallhealthis
Thereasonfruitsandvegetablesaresoimportanttoyouroverallhealthis
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
随机试题
[originaltext]W:Frank,wejustgotoursalesfiguresinandthenumbersareve
Theylearnedabouttheofferoffreegoodsat______.[originaltext]Alltheh
Thebombthatexplodedoutsidethepolicestation[originaltext]Acarbombe
[originaltext]M:Ireallydon’tknowwhattodothissummer.Ican’taffordto
患者外周血检查结果:RBC4.5×10/L,Hb105g/L,HCT0.32,其
长期服用泼尼松可引起的副作用是A.满月脸,血压升高 B.满月脸,血压下降 C
被誉为标志了中国儿童文学觉醒的代表作品是1923年出版的()和1926年出版的
按实用性质划分,建筑可分为()两大类。A.工业建筑和农业建筑 B.生产建
患者,男,45岁。以"间断巩膜黄染伴腹胀2年,加重1周"之主诉入院。患者2年前无
男,6岁。浮肿、尿色红2天入院。查体:颜面眼睑浮肿,心肺听诊无异常,尿常规有红细
最新回复
(
0
)