首页
登录
职称英语
[originaltext]W: The job of raising children is a tough one. And each child is
[originaltext]W: The job of raising children is a tough one. And each child is
游客
2024-04-16
47
管理
问题
W: The job of raising children is a tough one. And each child is different. So parents sometimes pull their hair out in frustration, not knowing what to do. This week on our program, we will look at raising children. John, what’s the goal of American parents?
M:(9)To Americans, the goal of parents is to help children stand on their own feet. Of course, many young adults still seek their parents’ advice and approval for the choices they make. But once they "leave the nest" at around 18 to 21 years old, they want to be on their own.
W:(10)The relationship between parents and children in America is very informal than other countries, isn’t it?
M:(10)Yes, American parents try to treat their children as individuals. They allow them to fulfill their own dreams. Americans praise and encourage their children to give them the confidence to succeed. (10)When children become adults, their relationship with their parents becomes more like a friendship among equals.
W: Most young couples with children struggle with the issue of childcare recently.
M: Yes. Mothers have traditionally stayed home with their children. In recent years, though, a growing trend is to put children in a day care center so moms can work.
W: Many Americans have strong feelings about which type of arrangement is best. What’s your opinion, John?
M:(11)We have to say both have their merits and shortcomings. Some argue that attending a day care center can be a positive experience for children. Others insist that mothers are the best caregivers for children. A number of women are now leaving the work force to become full-time homemakers.
9. What is American parents’ goal of raising children?
10. How is the relationship between parents and children in America?
11. What do we know about the arrangement of child care?
选项
A、Mother is important for children as well as teachers.
B、Staying with mother is better than attending a day care center.
C、There are disputes over how to care for children.
D、Nursery schools have an unfavorable influence on children.
答案
C
解析
推理判断题。本题问的是我们对于儿童抚养方式的了解。对话结尾,男士提到两种抚养方式,女士询问男士对此的观点,男士回答这两种方式各有优缺点,一些人认为把孩子送进全日制托儿所幼儿园对孩子更有利,其他人则坚持母亲是照顾孩子的第一人选。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3557943.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Imadeabigmistaketoday.Ireadastudent’sarticletothe
[originaltext]W:Imadeabigmistaketoday.Ireadastudent’sarticletothe
[originaltext]W:Imadeabigmistaketoday.Ireadastudent’sarticletothe
[originaltext]Thosewhousesolarenergyhelpussaveourpreciousfuel.As
[originaltext]Thosewhousesolarenergyhelpussaveourpreciousfuel.As
[originaltext]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavel
[originaltext]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavel
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:Oh,hi,Tom.I’mreading
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:Oh,hi,Tom.I’mreading
[originaltext]M:Iseeyouandyourfriendshavebeendecoratingthedormitory.
随机试题
WritinganArgumentativeEssayI.Structureofanargume
Wethankyouforyourorderthismonth,whichhasbeenputinwork.A、我们很感激您发出
患者,男性,50岁。诊断为Ⅱ型呼吸衰竭,此时行血气分析检查显示A.PaO<60m
下列属于癫狂初期治则的是()A.醒脑开窍 B.补益心脾 C.祛风通络
高钠血症是指血钠()A.高于135mmol/LB.高于140mmol/LC.高
社会工作者老刘发现社区中不少贫困的中年人文化程度低,职业技能不足,缺乏职业信心,
房屋建筑的工程勘察中,下列哪个选项符合地下水对混凝土腐蚀性评价的采样要求?()
扩张型心肌病最主要的体征A.心脏扩大 B.第三心音奔马律 C.心音低钝 D
属于GB类公用管道和GC类工业管道安装检查方法包括( )A.目视检查、无损检测、
甲施工企业年初向银行贷款流动资金200万元,按季计算并支付利息,季度利率1.5%
最新回复
(
0
)