首页
登录
职称英语
[originaltext] Good morning, everyone. Our topic for today’s talk is about s
[originaltext] Good morning, everyone. Our topic for today’s talk is about s
游客
2024-04-12
27
管理
问题
Good morning, everyone. Our topic for today’s talk is about sleep and time. Let’s start with day and night. Life evolved under conditions of light and darkness. And so plants and animals developed their own internal clocks, so that they would be ready for these changes in light. These are chemical clocks, and they’re found in every known being that has two or more cells and in some that only have one cell. So, the chemical clocks in our humans are called the "body clock."
So fine, we have a body clock, and it turns out that it’s incredibly important in our lives. It’s a huge driver for culture and I think that it’s the most underrated force on our behavior. We evolved as a species near the equator, and so we’re very well-equipped to deal with 12 hours of daylight and 12 hours of darkness. But of course, we’ve spread to every corner of the globe and in Arctic Canada, where I live, we have daylight in summer and 24 hours of darkness in winter. So the culture, the northern aboriginal culture, traditionally has been highly seasonal. In winter, there’s a lot of sleeping going on: you enjoy your family life inside. And in summer, it’s hunting and working activity very long hours, very active.
So, What would our sleeping patterns be in the sort of ideal sense? Well, it turns out that when people are living without any sort of artificial light at all, they sleep twice every night. They go to bed around 8:00 p.m. until midnight and then again, they sleep from about 2:00 a.m. until sunrise. And in-between, they have a couple of hours of sort of meditative quiet in bed. The people in these studies report feeling so awake during the daytime, that they realize they’re experiencing true wakefulness for the first time in their lives.
So, cut to the modem day. We’re living in a culture of jet lag, global travel, 24-hour business, shift work. And you know, our modern ways of doing things have their advantages, but I believe we should understand the costs. Thank you.
20. What does the speaker say about internal clocks?
21. What do we learn about the people living in Arctic Canada?
22. What does the speaker say about the ideal sleeping patterns?
选项
A、They stay awake all day long in summer.
B、They work 24 hours every day in summer.
C、They spend 12 hours sleeping every day in winter.
D、They spend much time with families in winter.
答案
D
解析
录音提到,在加拿大北极区的冬季,每天24小时都没有阳光,因此那里的居民冬季大部分时间用于睡眠或者待在家里享受家庭生活。由此可知D项“在冬季,他们花很多时间与家人在一起”为正确答案。根据录音内容,在加拿大北极区的夏季,人们每天会长时间的狩猎或者工作。因此,A项“在夏季.他们一整天保持清醒状态”,B项“在夏季,他们每天工作24小时”在时间上都过于绝对,不选:同时录音也提到这个地区的人们在冬季每天花大部分时间用于睡眠或者同家人在一起,而C项“在冬季.他们每天睡眠12小时”中具体的“12小时”并未提及,予以排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3552546.html
相关试题推荐
[originaltext]ElizabethBlackwellwasborninEnglandin1821,andemigratedto
[originaltext]ElizabethBlackwellwasborninEnglandin1821,andemigratedto
[originaltext]Ayoungmanoncewenttotownandboughthimselfapairoftrouse
[originaltext]Ayoungmanoncewenttotownandboughthimselfapairoftrouse
[originaltext]W:Hi,Jack,(14)haveyoufinishedProfessorSmith’sassignment?
[originaltext]M:(9)Hey,anyideaofwhattodothissummervacation?Theredo
[originaltext]M:(9)Hey,anyideaofwhattodothissummervacation?Theredo
[originaltext]M:Doyouthinkyoufeelenergeticenoughtowalktoourstudygr
[originaltext]M:Doyouthinkyoufeelenergeticenoughtowalktoourstudygr
[originaltext]M:Doyouthinkyoufeelenergeticenoughtowalktoourstudygr
随机试题
[img]2014m3s/ct_etoefm_etoefspeaka_0174_20138[/img][originaltext]Somepeopleli
GlobalwarmingcouldactuallychilldownNorthAmericawithinjustafewdec
[originaltext]W:Let’sdosomething!Whydon’twegooutfordinnerorgodanci
Manyparentsmaythinkthateachnewsibling(兄弟姐妹)offerstheirchildrenthe
[originaltext]Somecolorsthatpeopleseelateatnightcouldcausesignso
《圆的一般方程》 一、面试考题 试讲题目 1.题目:圆的一般方程 2.内
运用折现现金流量法评估矿业权价值时,下列项目不属于现金流入项目的是()。A.销售
组织结构模式反映了一个组织系统中各子系统之间或各元素(各工作部门)之间的( )
A.汽车接收到第一次信号时,距测速仪170m B.汽车接收到第一次信号时,距测
在计算无套利区间时,上限应由期货的理论价格加上期货和现货的交易成本和冲击成本得到
最新回复
(
0
)