首页
登录
职称英语
[originaltext] How long can a human survive without food or water? In theory
[originaltext] How long can a human survive without food or water? In theory
游客
2024-04-10
5
管理
问题
How long can a human survive without food or water? In theory, when you finally run out of body fat, protein and carbohydrates, your body runs out of energy and stops functioning. Jeremy Powell-Tuck, a retired clinician who fed David Blaine after his starvation stunt in London, isn’t so sure that this is the lethal point. "You’re more likely to die before then," he says.(13)Fat people would only be able to survive for longer if they had enough vital water-soluble B vitamins in their system to help metabolize fat stores. So it is possible that a person could die of starvation and still be fat.(14)The longest recorded starvation was by the Irish hunger-striker Kieran Doherty in 1989, who died after fasting for 73 days. With a supply of vitamins and water, people have been known to survive over a year without eating. "It used to be a very fashionable way of losing weight around 30 years ago," says Powell-Tuck. With vitamins but without water, survival time is sharply reduced. A human can be expected to survive for weeks without food, but a thirsty person deprived of water would last a matter of days. "It depends on the rate of water loss," says Michael Sawka at the US Army Research Institute of Environmental Medicine in Natick, Massachusetts.(15)"Without water, the volume of blood in your body drops, and with it your blood pressure drops. Blood becomes thicker and tickier, making it harder to pump around the body, so your heart rate increases to compensate." Even in a cool environment, you wouldn’t last for more than a week without water.
13. What can we learn about B vitamins from the passage?
14. What do we know about Kieran Doherty?
15. According to Michael Sawka, why is water vital to human survival?
选项
A、They are the source of energy for human beings.
B、The water-soluble B vitamins are vital to life.
C、David Blaine died of B vitamins deficiency.
D、The fat will die skinny without adequate B vitamins.
答案
B
解析
本题问的是关于B族维生素,我们从短文中可以了解到什么。短文开头提到只有当体内有足够的水溶性B族维生素来帮助储备的脂肪进行新陈代谢时,胖人才可能会活得更长。因此,水溶性B族维生素对生命很重要。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3549555.html
相关试题推荐
[originaltext]Everyyear,peopleinAmericauseenergyequaltoover30mil
[originaltext]Everyyear,peopleinAmericauseenergyequaltoover30mil
[originaltext]Ifsheernumbersprovideanyproof,America’suniversitiesar
[originaltext]Youprobablyknowwhatamobileis,butthemobileI’mtalkin
[originaltext]Youprobablyknowwhatamobileis,butthemobileI’mtalkin
[originaltext]W:Iwonderifyoucouldtellmealittlebitaboutyourjobasa
[originaltext]W:Charles,asasinger,doyouevermakeyourselfcrywhenyous
[originaltext]W:Charles,asasinger,doyouevermakeyourselfcrywhenyous
[originaltext]W:I’msofrustratedwiththisnewcomputerprogram.Ijustcan’t
[originaltext]W:I’msofrustratedwiththisnewcomputerprogram.Ijustcan’t
随机试题
Carsmovedveryslowlyinthe1920s,butthey______movemorequicklythanin191
Tom’sfather,aswellashismother,______inNewYorkforafewdaysmore.A、as
Weallknowthatthenormalhumandailycycleofactivityisofsome7-8ho
Imagineaworldinwhichtherewassuddenlynoemotion-aworldinwhichhu
投资人在与目标公司达成初步合作意向后,经协商一致,投资人对目标公司一切与本次投资
病房护士发生护理差错后,护士长应及时上报护理部,上报的时间不超过A、24小时
(2015年真题)下列房地产市场调查的抽样方法中,属于非概率抽样的是()。A.
混合资本债券到期时,如果发行人无力支付清偿顺序在该债券之前的债务,或支付该债券将
D这是一道图形符号叠加去同存异题。第一组图中的第一个图形与第二个图形相加,并将相同的部分去掉,剩下一个圆,也就是第三个图形符号。所以第二组图中第一个图形加第二
A.应用谷氨酸钠 B.应用精氨酸 C.生理盐水灌肠 D.口服乳果糖 E.
最新回复
(
0
)