首页
登录
职称英语
The destruction of our natural resources and contamination of our food suppl
The destruction of our natural resources and contamination of our food suppl
游客
2024-04-09
64
管理
问题
The destruction of our natural resources and contamination of our food supply continue to occur, largely because of the extreme difficulty in affixing(把……固定)legal responsibility on those who continue to treat our environment with reckless abandon. Attempts to prevent pollution by legislation, economic incentives and friendly persuasion have been met by lawsuits, personal and industrial denial and long delays—not only in accepting responsibility, but more importantly, in doing something about it.
It seems that only when government decides it can afford tax incentives or production sacrifices is there any initiative for change. Where is industry’s and our recognition that protecting mankind’s great treasure is the single most important responsibility? If ever there will be time for environmental health professionals to come to the frontlines and provide leadership to solve environmental problems, that time is now.
We are being asked, and, in fact, the public is demanding that we take positive action. It is our responsibility as professionals in environmental health to make the difference. Yes, the ecologists, the environmental activists and the conservationists serve to communicate, stimulate thinking and promote behavioral change. However, it is those of us who are paid to make the decisions to develop, improve and enforce environmental standards, I submit, who must lead the charge.
We must recognize that environmental health issues do not stop at city limits, county lines, state or even federal boundaries. We can no longer afford to be tunnel-visioned in our approach. We must visualize issues from every perspective to make the objective decisions. We must express our views clearly to prevent media distortion and public confusion.
I believe we have a three-part mission for the present. First, we must continue to press for improvements in the quality of life that people can make for themselves. Second, we must investigate and understand the link between environment and health. Third, we must be able to communicate technical information in a form that citizens can understand. If we can accomplish these three goals in this decade, maybe we can finally stop environmental degradation, and not merely hold it back. We will then be able to spend pollution dollars truly on prevention rather than on bandages. [br] We can infer from the first two paragraphs that the industrialists disregard environmental protection chiefly because _____.
选项
A、they are unaware of the consequences of what they are doing
B、they are reluctant to sacrifice their own economic interests
C、time has not yet come for them to put due emphasis on it
D、it is difficult for them to take effective measures
答案
B
解析
根据第1段末句“个人和企业拒绝和长期拖延在防治污染方面承担责任或采取行动”和第2段首句“似乎只有政府下决心提供税收优惠政策或牺牲生产,情况才会开始有所改变”,可知企业忽视环境保护主要出于经济效益的考虑,B正确。A、C与文中所陈述之意相悖;D文中没有提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3547955.html
相关试题推荐
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandse
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandse
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandse
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandse
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandse
Thedestructionofournaturalresourcesandcontaminationofourfoodsuppl
Thedestructionofournaturalresourcesandcontaminationofourfoodsuppl
Thedestructionofournaturalresourcesandcontaminationofourfoodsuppl
Thedestructionofournaturalresourcesandcontaminationofourfoodsuppl
Naturally,inagroupofanimalsasdiverseasthesnakes,andwithsomany
随机试题
In1915EinsteinmadeatriptoGottingentogivesomelecturesattheinvit
WhichofthefollowingisNOTaconditionforthereductionofdebts?[br][ori
______,mygrandfatherstilltakesasixty-minutewalkeveryday.A、Asheisold
关于结核分枝杆菌形态染色特点,错误的是A.菌体有分枝并常聚集成团 B.细长略弯
绘画活动中,菲菲在纸上画了个黑色的太阳。此时吴老师恰当的做法是()。A.批评菲
下列关于招标采购的叙述中,正确的是()A.公开招标可接受招标费用,缩短招标时间
普雅花的花期只有两个月,花开之时极为绚丽。然而,谁会想到,为了两个月的花期,它竟
根据葛氏法则,属于买入信号的有()。A:平均线从下降开始走平,股价从下上穿平均线
下列关于初步可行性研究的说法,错误的是()。A.初步可行性研究报告是项目决策的
最新回复
(
0
)