首页
登录
职称英语
[originaltext] As the car industry develops, traffic accidents have become a
[originaltext] As the car industry develops, traffic accidents have become a
游客
2024-04-08
51
管理
问题
As the car industry develops, traffic accidents have become as familiar as the common cold. Yet, their cause and control remain a serious problem that is difficult to solve. Experts have long recognized that this discouraging problem has multiple causes. At the very least, it is a problem that involves three factors: the driver, the vehicle and the roadway. If all drivers exercised good judgment, there would be few accidents. But this is rather like saying that if all people were honest, there would be no crime. Improved design has helped make highways much safer. But the tide of accidents continues to rise because of human failure and an enormous increase in the number of automobiles on the road. Attention is now turning increasingly to the third factor of the accident, the car itself. Since people assume that the accidents are bound to occur, they want to know how cars can be built better to protect the drivers.
12. What does the speaker think of the causes of automobile accidents?
13. What measure has been taken to reduce car accidents?
14. What remains an important factor for the rising number of road accidents?
15. What is the focus of people’s attention today according to the passage?
选项
A、Improved highway design.
B、Better public transportation.
C、Regular driver training.
D、Stricter traffic regulations.
答案
A
解析
文章提到影响交通的三个因素,即驾驶员、交通工具和道路情况。然后指出不能指望驾驶员都有良好的判断,改善道路设计使得道路更安全了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3546709.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenJohnsonworkedinahigh-traveljobmorethanadecadea
[originaltext]WhenJohnsonworkedinahigh-traveljobmorethanadecadea
[originaltext]Twenty-fiveyearsago,RayAnderson,asingleparentwithao
[originaltext]Twenty-fiveyearsago,RayAnderson,asingleparentwithao
[originaltext]TodayisarathersaddayforoneoftheLondon’soldestfrie
[originaltext]W:Hi.IamAliceWilson.Ihaveareservationfortonight.M:Ok
[originaltext]W:Hi.IamAliceWilson.Ihaveareservationfortonight.M:Ok
[originaltext]W:Wellhithere.Whatareyoulookingfortoday?M:Uh,I’mjust
[originaltext]W:Ican’tseemtotunethestationIwant.Funny,Ifoundityes
[originaltext]W:Ican’tseemtotunethestationIwant.Funny,Ifoundityes
随机试题
在得病以前,我受父母宠爱,在家中横行霸道。(2003年真题)BeforeIfellill,Ihadbeenthebullyunderour
You’vebeenworkingoutregularlyforquiteawhile,butyou’renowherenear
"What’sthematterwiththatpictureonthewall?""Itneeds_________."A、straig
Abudget(预算)isaspendingplan.Itcanhelpyouspendmoneywisely.Itcan
Heaccomplishedthetask________ofanybody’shelp.A、irrelevantlyB、indistinctl
TheRevolutionaryWar,whichbeganofficiallyonApril19,1775,draggedon
A.软脑膜 B.硬脑膜 C.大脑皮质、基底核和视丘 D.蛛网膜下腔流行性脑
建筑市场的进入,是指各类项目的()进入建设工程交易市场,并展开建设工程交易活
某学生既想参加英语脱口秀锻炼自己.又害怕讲不好,被别人嘲笑,这时他面临的心理冲突
甲卖给乙一辆汽车,未约定履行地点。甲住南京,乙住北京,问交付汽车和价款的地点是:
最新回复
(
0
)