首页
登录
职称英语
Until recently, the University of Kent prided itself on its friendly image.
Until recently, the University of Kent prided itself on its friendly image.
游客
2024-04-08
57
管理
问题
Until recently, the University of Kent prided itself on its friendly image. Not any more. Over the past few months it has been working hard, with the help of media consultants, to play down its cosy reputation in favour of something more academic and serious.
Kent is not alone in considering an image revamp (翻新). Changes to next year’s funding regime are forcing universities to justify charging students up to £ 9,000 in fees.
Nowadays universities are putting much more of a focus on their brands and what their value propositions are. While in the past universities have often focused on student social life and attractions of the university town in recruitment campaigns, they are now concentrating on more tangible (实在的) attractions, such as employment prospects, engagement with industry, and lecturer contact hours, making clear exactly what students are going to get for their money.
The problem for universities is that if those benefits fail to materialise, students notice. That worries Rob Behrens, who deals with student complaints. "Universities need to be extremely careful in describing what’s going to happen to students," he says. "As competition is going to get greater for attracting gifted students, there is a danger that universities will go the extra mile."
One university told prospective engineering students they would be able to design a car and race it at Brands Hatch, which never happened, he says. Others have promised use of sophisticated equipment that turned out to be broken or unavailable. "If universities spent as much money on handling complaints and appeals appropriately as they spend on marketing, they would do better at keeping students, and in the National Student Survey returns," he says.
Ongoing research tracking prospective 2012 students suggests that they are not only becoming more sophisticated in thinking about what they want from a university, but are also spending more time researching evidence to back up institutional claims.
Hence the growing importance of the student survey. From next September, all institutions will also be expected to publish on their websites key information sets, allowing easier comparison between institutions, between promises and reality, and the types of jobs and salaries graduates go on to.
As a result, it is hardly surprising that universities are beginning to change the way they market themselves. While the best form of marketing for institutions is to be good at what they do, they also need to be clear about how they are different from others.
And it is vital that once an institution claims to be particularly good at something, it must live up to it. The moment you position yourself, you become exposed, and if you fail in that you are in trouble. [br] What are universities trying to do to attract students?
选项
A、Improve their learning environment.
B、Offer more scholarships to the gifted.
C、Upgrade their campus facilities.
D、Present a better academic image.
答案
D
解析
细节题。由题干中的 attract students定位到文章第三段。该段首句话指出现在大学更多地关注它们的品牌和它们的价值主张。接着在第二句具体指出现在它们专注于更实在的吸引力,比如就业前景、行业参与以及师生接触时间,真正明确学生花钱能获得什么。由此可知正确答案应该能概括这些内容,所以D)是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3546615.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Mybikewasstolenrecently.Isitpossibletolendmeyoursf
[originaltext]W:Mybikewasstolenrecently.Isitpossibletolendmeyoursf
[originaltext]W:Mybikewasstolenrecently.Isitpossibletolendmeyoursf
[originaltext]W:Mybikewasstolenrecently.Isitpossibletolendmeyoursf
[originaltext]W:Mybikewasstolenrecently.Isitpossibletolendmeyoursf
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefin
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefin
[originaltext]M:Hi,Queenie,howareyouenjoyingyourselfatuniversity?W:H
[originaltext]M:Hi,Queenie,howareyouenjoyingyourselfatuniversity?W:H
[originaltext]Recentlyafive-yearstudywasconductedbytheCenterforCh
随机试题
ColeCountycharged$30anightforanyonewhovolunteeredtogobehindbar
【B1】[br]【B8】undertakes∧→it代词遗漏。本题所在处为定语从句,修饰先行词theperson。undertake为及物动词,从后面的i
B
下列四个杆件均受图示轴向力作用,其中轴力图不正确的是()。A. B. C
精细化工生产的主要安全风险来自工艺反应的热风险,以下关于精细化工反应安全风险评估
无形资产的从价计量方式的市场法评估可以看成是( )中的一个步骤。A.增量收益法
借贷前的决策包括()。A.借贷目的 B.借贷活动对家庭财务影响的评估
慢性肾衰竭出现心血管系统疾病,不包括以下选项中的A.高血压 B.心力衰竭 C
妊娠合并心脏病,心功能Ⅱ级的诊断依据是A.能从事强体力劳动 B.一般体力活动不
在建设工程实施过程中,因为不合理的施工方案影响工程进度属于()。A.业主因
最新回复
(
0
)