首页
登录
职称英语
[originaltext] Are you forty years old and fat? Do you wear fine clothes? Do
[originaltext] Are you forty years old and fat? Do you wear fine clothes? Do
游客
2024-04-08
59
管理
问题
Are you forty years old and fat? Do you wear fine clothes? Do you look rich? If so, be careful. There is a pickpocket looking for you. World travelers, away from home and usually carrying a lot of money, are often troubled by pickpockets in foreign countries, but they should remember that there are pickpockets in their own countries, too.
A typical pickpocket is under forty years of age, usually a male. He has trained himself in running. Generally, he carries a newspaper or magazine in his hand. [12]He may appear fairly clever and pretend to be calm. He has learned his job from another pickpocket, and he pays his "teacher" back by giving him a percentage of the money or things which he steals.
The good pickpocket always operates in crowded places. [13]Very well-dressed men and slightly drunken men are the favorite objects of the pickpocket.
An average-sized department store hires about six or seven men and women who are looking for pick-pockets and thieves all the time. Many police districts have such people whose only job is to catch the pickpockets quickly. [14]But a good pickpocket knows these things and is very careful. He is especially busy on buses, trains and subways between 11:00 a.m. and 3:00 p.m. when there are many shoppers with much money to spend. He carefully remembers the payday of companies.
Pickpocketing and stealing from a shop together represent about 75% of daytime crime in America. The sentence for these crimes is usually from three to five years in prison. [15]After finishing their sentence, pickpockets and thieves usually advance to more serious crimes.
12. What does a typical pickpocket look like?
13. What kind of people are the favorite objects of the pickpocket?
14. What does the speaker tell us about a good pickpocket?
15. What will the pickpockets and thieves do after finishing their sentence?
选项
A、He never steals the poor and weak people.
B、He knows where and when to steal the shoppers.
C、He knows the district very well and run away quickly.
D、He comes out only on the payday of companies.
答案
B
解析
原文提及“一个老练的小偷很小心,他经常在上午11点到下午3点出现在汽车、火车或地铁上,因为这时有很多携带金钱去购物的人”。故B正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3545589.html
相关试题推荐
[originaltext]DuringtheChristmasshoppingrushinLondon,aninteresting
[originaltext]DuringtheChristmasshoppingrushinLondon,aninteresting
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrat
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrat
[originaltext]Thereisnodoubtthatadults,andevenhighlyeducatedadult
[originaltext]Thereisnodoubtthatadults,andevenhighlyeducatedadult
[originaltext]W:Dan,didyouwanttoseeme?M:Oh,yes,Sue,pleasesitdown.
[originaltext]M:Didyoufeellikeyouneedmorehoursfromtheday?Well,Good
[originaltext]M:Didyoufeellikeyouneedmorehoursfromtheday?Well,Good
[originaltext]W:Doyouwantmetoexplainthesequestionsbeforetheexam?M:
随机试题
Neverbeforehassomuchmoneybeenmadebyasinglefirminsuchashortpe
NewresearchfromtheUnitedStatessuggeststhatthemillennia-oldtherapy
Wealwaystryto______himwithfinancialassistanceifnecessary.A、dazzleB、sanc
Thosewerethegraduatestudents______todotheresearchworkinthelab.A、to
【B1】[br]【B7】[originaltext]Fallingdownamanholeisnotthebestwaytom
邓小平指出:“我们一方面实行开放政策,另一方面仍坚持建国以来毛泽东主席一贯倡导的
Listeningtoloudmusicatrockconcerts
造成蛋白质变性的因素不包括A.加热 B.强酸 C.重金属离子 D.生物碱试
(2017年真题)企业因发放现金股利的需要而进行筹资的动机属于()。A.支付
(2018年真题)根据《合同法》,下列合同中,属于效力待定合同的有()。A
最新回复
(
0
)