首页
登录
职称英语
Should Parents Accompany Their Children in Studying? 1.越来越多的家长选择陪读 2.有人
Should Parents Accompany Their Children in Studying? 1.越来越多的家长选择陪读 2.有人
游客
2024-04-06
24
管理
问题
Should Parents Accompany Their Children in Studying?
1.越来越多的家长选择陪读
2.有人认为家长陪读利大于弊,有人则持相反观点
3.我的观点
选项
答案
Should Parents Accompany Their Children in Studying?
Nowadays, many students study far away from home, pursuing better education or preparing for certain examinations. At the same time, more and more parents rent houses near their children’s schools, so as to accompany them in studying.
Some people hold that students can concentrate on their study if parents cope with their daily affairs such as cooking and washing, thus the advantages stand out. On the contrary, other people insist that the disadvantages outweigh the advantages. In the first place, accompanied by their parents, the students can’t develop problem-solving ability. In the second place, the students may bear more intense pressure as parents devote all the time and efforts to them with great hope for the students’ success. Moreover, with regard to rent and daily expenses, the parents may be confronted with economic problems since they must go without a job.
As far as I am concerned, although parents’ companion may help students in daily life, it brings drawbacks to both the students and their parents. As a result, I disapprove of the idea that parents accompany their children in studying.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3542754.html
相关试题推荐
Parentswhoconsidertheirkidstobe"morespecialthanotherchildren"and
Parentswhoconsidertheirkidstobe"morespecialthanotherchildren"and
Parentswhoconsidertheirkidstobe"morespecialthanotherchildren"and
Educationinmostofthedevelopingworldisshocking.HalfofchildreninS
Educationinmostofthedevelopingworldisshocking.HalfofchildreninS
Educationinmostofthedevelopingworldisshocking.HalfofchildreninS
Forthispart,youareallowed30minutestowriteaproposal.Youshouldwr
[originaltext]Howmuchwatershouldyoudrinkeachday?It’sasimplequest
Childrenwholivenearamainroadareingreaterdangerofcatchingpneumon
[originaltext]Whenmyfirstchildren’sbookwaspublished,Ireturnedtomy
随机试题
TheCelebrities’Blog1.网上博客很流行2.很多名人热衷于公开自己的博客3.你的观点TheC
Ibelieveyouhave______yourpurseintheliving-room.A、leftaloneB、leftbehi
WhatjobpositionisofferedtoMr.Smithintheletter?[br]FromwhommayMr.
【B1】[br]【B8】A、beforeB、unlessC、althoughD、sinceB此题考查从属连词的用法。解题关键在于对主句的理解,其中“
求解微分方程:
主存与Cache的地址映射方式中,()方式可以实现主存任意一块装入Ca
测量结果的重复性条件应包括()A.相同测量程序 B.相同的操作者 C.
麻黄配合杏仁提高散寒止咳平喘的疗效属于A.相须B.相使C.相畏D.相恶E.相反
A由前三个图形可知,一个表针按顺时针旋转90°,一个按顺时针旋转45°,到第四个图形时,两个指针正好重合。所以本题选A。 第四部分资料分析
经过计算:某日某城市空气污染指数(API)的各分指数为:SO200,NO90,P
最新回复
(
0
)