首页
登录
职称英语
Parents can easily come down with an acute case of schizophrenia(精神分裂症)from
Parents can easily come down with an acute case of schizophrenia(精神分裂症)from
游客
2024-03-30
45
管理
问题
Parents can easily come down with an acute case of schizophrenia(精神分裂症)from reading the contradictory reports about the state of the public schools. One set of experts asserts that the schools are better than they have been for years. Others say that the schools are in terrible shape and are responsible for every national problem from urban poverty to the trade deficit
One group of experts looks primarily at such indicators as test scores, and they cheer what they see: all the indicators—reading scores, minimum competency test results, the scholastic aptitude test scores—are up, some by substantial margins. Students are required to take more academic courses— more mathematics and science, along with greater stress on basic skills, including knowledge of computers. More than 40 state legislatures have mandated such changes.
But in the eyes of another set of school reformers such changes are at best superficial and at worst counterproductive. These experts say that merely toughening requirements without either improving the quality of instruction or even more important, changing the way schools are organized and children are taught makes the schools worse rather than better. They challenge the nature of the tests, mostly multiple choice or true or false, by which children’s progress is measured; they charge that raising the test scores by drilling pupils to come up with the right answers does not improve knowledge, understanding and the capacity to think logically and independently. In adoption, these critics fear that the get-tough approach to school reform will cause more of the youngsters at the bottom to give up and drop out. This, they say, may improve national scores but drain even further the nation’s pool of educated people.
The way to cut through the confusion is to understand the different yardsticks used by different observers.
Compared with what schools used to be like "in the good old days", with lots of drill and uniform requirements, and the expectation that many youngsters who could not make it would drop out and find their way into unskilled jobs—by those yardsticks the schools have measurably improved in recent years.
But by the yardsticks of those experts who believe that the old school was deficient in teaching the skills needed in the modern world, today’s schools have not become better. These educators believe that rigid new mandates may actually have made the schools worse. [br] In the eyes of the first group of experts mentioned in the second paragraph, _____.
选项
A、academic courses are more important than basic skills
B、every state legislature should mandate the changes
C、students should take academic courses and learn basic skills
D、the increase of test scores can show that public schools are better than before
答案
D
解析
第1段第2句提到第一类专家对目前的学校及教育持乐观态度,再结合第2段第1句,不难看出这类专家是根据考试分数来断定公共学校进步了,故选D。文中并没有提到这些专家认为分数比基本技能重要,也没有说他们认为立法机关应做一些改变;所以排除A、B。C所述是立法机关所要求的,非这类专家的看法。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3533822.html
相关试题推荐
Atattoomaygiveparentsofchildrenwithfoodallergiessomepeaceofmind
Atattoomaygiveparentsofchildrenwithfoodallergiessomepeaceofmind
Atattoomaygiveparentsofchildrenwithfoodallergiessomepeaceofmind
Atattoomaygiveparentsofchildrenwithfoodallergiessomepeaceofmind
Atattoomaygiveparentsofchildrenwithfoodallergiessomepeaceofmind
Atattoomaygiveparentsofchildrenwithfoodallergiessomepeaceofmind
Parentscaneasilycomedownwithanacutecaseofschizophrenia(精神分裂症)from
Parentscaneasilycomedownwithanacutecaseofschizophrenia(精神分裂症)from
Baby-NamingTrends[A]Overthelastfiftyyears,Americanparentshaver
Baby-NamingTrends[A]Overthelastfiftyyears,Americanparentshaver
随机试题
______ofhischildhoodhomeinHannibal,Missouri,providedMarkTwainwiththe
【B1】[br]【B7】[originaltext]Eversincehumanshaveinhabitedtheearth,the
Forthe1992WinterGames,Frenchorganizersconstructedanewmotorway,pa
[originaltext]M:Ifthetrafficwasn’theldupforsolong,Iwouldhavebeent
A.全头痛 B.面额痛 C.偏头痛 D.巅顶痛 E.头项痛厥阴经病证可见
下列关于证券公司次级债务的说法中正确的有()。A:次级债务分为长期次级债务和短期
下列项目中,一定要进行招标的项目有( )。A.涉及国家安全、国家秘密或者抢险救
(2018年真题)有关焊条的选用原则,下列表述正确的是()。A.普通结构钢
下列关于墙体构造组成的叙述,错误的是( )。A.圈梁的附加梁搭接长度不大于1m,
反科雷(Colles)骨折(Smith骨折)的典型移位,是A、远侧端向掌侧移位
最新回复
(
0
)