首页
登录
职称英语
Why has crime in the U.S. declined so dramatically since the 1990s? Econom
Why has crime in the U.S. declined so dramatically since the 1990s? Econom
游客
2024-03-13
85
管理
问题
Why has crime in the U.S. declined so dramatically since the 1990s?
Economists and sociologists have offered a bounty of reasons, including more police, more security technology, more economic growth, more immigration, more imprisonment, and so on.
The "real" answer is almost certainly a combination of these factors, rather than one of them to the exclusion of the rest. But a new paper adds a surprising variable to the mix. What if the decline of crime in America started with the decline of cash?
Cash is critical to the health of an underground economy, because it’ s anonymous, nearly untraceable, and easily stolen. This makes it the lifeblood of the black market.
But Americans are rapidly abandoning cash thanks to credit cards, debit cards, and mobile payments. Half a century ago, cash was used in 80 percent of U.S. payments. Now that figure is about 50 percent, according to researchers.
In the 1980s, the federal government switched from paper money to electronic benefit transfers. They didn’t switch all at once. They switched one county at a time within states. This created a kind of randomly controlled environment for the researchers, who studied Missouri’ s counties to establish whether the areas that switched from welfare cash to electronic transfers saw a concurrent decline in crime.
The results were striking: The shift away from cash was associated with "a significant decrease in the overall crime rate and the specific offenses of burglary and assault in Missouri and a decline in arrests." In other words, the counties saw a decline in specific crimes when they switched away from cash welfare.
Perhaps most interestingly, they found that the switch to electronic transfers reduced robbery but not rape, suggesting that the move away from cash only had an impact on crime related to getting and spending cash.
The move toward cashlessness in the U.S. continues quickly. Google now lets you attach mon ey to emails to send to friends, which means that for some shoppers, pulling out your credit card could become as rare as finding exact change in your coin purse. It might seem absurd to imagine Visa, Square, and Google Wallet as crime-fighting technologies. But with a better understanding of how cash’ s availability affects crime, perhaps the government should consider killing more than just the penny. [br] It can be learned from the last paragraph that_____.
选项
A、the government is advised to advocate cashless payments
B、America has become a cashless society
C、most people now send their friends money by email
D、it is absurd to fight against crime by using Visa, Square, and Google Wallet
答案
A
解析
推断题。根据题干关键词定位到最后一段。根据文中But…affects crime,perhaps the government should consider killing more than just the penny(但是如果能理解现金对于犯罪的影响,也许政府会考虑停用纸币而非只是硬币)可知,作者希望政府能够废除纸币。因此,正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3529969.html
相关试题推荐
WhyhascrimeintheU.S.declinedsodramaticallysincethe1990s?Econom
WhyhascrimeintheU.S.declinedsodramaticallysincethe1990s?Econom
[originaltext]Inthe18thcenturyFrencheconomistsprotestedtheexcessive
[originaltext]Inthe18thcenturyFrencheconomistsprotestedtheexcessive
Economicinequalityisthe"definingchallengeofourtime,"PresidentBarac
Economicinequalityisthe"definingchallengeofourtime,"PresidentBarac
MyViewonKnowledgeEconomy1.近年来,知识型经济在人们的经济生活中发挥着越来越大的作用2.它产生了哪些影响3.我的看法
MyViewonKnowledgeEconomy1.近年来,知识型经济在人们的经济生活中发挥着越来越大的作用2.它产生了哪些影响3.我的看法
AfricanEconomicGrowthA)GoodnewsforAfrica,saythe
AfricanEconomicGrowthA)GoodnewsforAfrica,saythe
随机试题
Thegoodnewsisthattoday’steenagersareeagerreadersandprolificwrite
InNovember1835,ababywasbornwhileHalley’sCometlitupthesky.Thebaby
Iremember(see)______herlastyearatMary’sbirthdayparty.seeingrememberdo
香脆可口crispyandtasty
NewHope,OldFearsBonnieKrull,54,hadalreadyha
[originaltext]W:Whathashappened?It’snotlikeBobtobelate.M:Iamworry
下列各工程造价指数中,可以用综合指数形式进行表示的是( )。A.建设项目造价指
A. B. C. D.
在判断因果联系的标准中,存在剂量-反应关系表明A.随着暴露剂量增加(或降低),联
关于施工质量保证体系的内容,下列说法中正确的是()。A.落实建筑工人实名制管理
最新回复
(
0
)